Vin Laporan

Screen Shot 2015-01-28 at 6.11.31 PM

Sajarah Vehicle laporan Anjeun bisa gumantung kana

 

Vin Inok specializes di instan dipaké laporan kandaraan disadiakeun di partnership jeung System Information nu dimangfaatkeun National Motor Vehicle Judul.

Tuliskeun Vin anjeun dieu

down finger

 

Title CheckJudul Masalah cék (Records Of dicokot ku batur Vehicle Ku Pausahaan asuransi)

odometer-iconCék Odometer (Mungkin Roll Back Atawa Odometer panipuan)

salvage-iconSalvage, Junk Jeung asuransi cék (Langkung ti 40 Million Total Loss, Salvage Jeung junk Records)

vehicle-info-iconJudul Jeung Vehicle Information (Vehicle specifics Jeung sajarah Judul Information Pendaftaran)

gears-iconDina Jerona Rincian Vehicle (Data Ti Sumber Séjénna Nu Pitulung Meunangkeun The Picture lengkep)

 

Dimana kuring bisa manggihan STNK mah?
Wahana Anjeun unik Vehicle Identification Number (Anggur) bisa kapanggih dina dokumén judul, STNK, jeung dina kawijakan asuransi. STNK oge bisa ditempatkeun di lokasi di handap ieu dina mobil sorangan:

 

vin-location

  • On supir sacara sisi dasbor
    (viewable ngaliwatan kipas kaca nu)
  • On panto sisi supir sacara
    (dina stiker dina jamb panto)

 

 

 

 

More On Vin cek dieu