Raporti Automjeteve Historia dhe Vin Kontrolloni

Vehicle History Report

Raportet Historia automjeteve

Ka shumë njerëz që nuk mund të përballojë për të blerë një makinë të re, ose janë duke blerë një makinë të parë për një nga fëmijët e tyre. Askush nuk dëshiron të blej një limon, apo një automjet që ka qenë në një aksident keqe, dhe të gjithë do të blejë një makinë para-pronë që është pak a shumë në gjendje të mirë. Nëse jeni duke planifikuar për blerjen e një makinë para-pronë ka shumë gjëra që ju duhet të marrin në konsideratë përpara se të vendosë në të cilën makinë për të blerë dhe për të bërë një investim. Ndoshta një nga gjërat më të rëndësishme që mund të bëni për të mbrojtur veten nga blerja e një automjeti të keqe është të blini një raport të historisë automjeteve, i njohur gjithashtu si një kontroll vin.

Para se të blesh një makinë para-pronë ju duhet së pari të gjeni disa fakte themelore për makinën në fjalë për të ndihmuar garanci që ju jeni duke bërë një investim i mençur. A është kjo makine e bukur të pastër dhe me shkëlqim me një avull fllad e motorit pastrohen që ju jeni duke kërkuar në një limon? Ajo ka qenë në një aksident me makinë të keqe, ose ndoshta ajo ka qenë në një përmbytje, ose më keq akoma, a ka qenë e vjedhur? Me blerjen e një raport të historisë makinë dhe drejtimin e një vin kontrolloni ju lehtë mund të përgjigjem disa nga këto pyetje dhe një tërësi shumë më tepër.

Një Lot e ekspertëve do të ju them se të kesh një raport histori automjet në makinën që ju jeni duke konsideruar blerjen është ndoshta një nga lëvizjet zgjuar ju mund të bëni kur të blerë një makinë të përdorur. Ti nuk e di se çka makinë të veçantë ose kamion mund të ketë qenë gjatë në atë të jetës. Ju do të jetë i habitur se sa shumë gjëra mund të jetë e fshehur nga një të madhe brendshme dhe të jashtme detaje pastrim dhe një e bukur, me shkëlqim, shtresë të freskëta të bojës.

Raportet e historisë automjeteve dhe kontrollet Vin janë një mënyrë e madhe për të kontrolluar rekord gjurmët e pothuajse të gjitha përdoren makina dhe kamionë. Këto raporte sigurojë blerësit me një rekord të historisë makina në bazë të automjeteve numrin serial (WINE), dhe ata të kontrolloni historinë e makinave nga vin. Një kontroll numër vin do të tregojë gjëra nga DMV dhe të dhënat e sigurimit, si mashtrim të mundshëm rrugëmatës, kujton për atë automjet dhe gjithashtu ligji limon blej shpine, dhe gjithashtu më e rëndësishmja ata do të tregojnë të mitur apo dëme të mëdha përplasje. Ndonjëherë informacioni është bërë gjithashtu në dispozicion si për të nëse janë apo jo automjeti ishte një makinë flotë ose u ble nga një flotë makinave me qira.

Vin Numri Kontrolloni

Ka shumë faqet e internetit në internet që të kontrolloni historinë e makinave dhe të bëjë një numër vin kërkim. Raportet e historisë automjeteve dhe kontrollet Vin janë në dispozicion për çdo gjë nga makina dhe kamionë dhe SUV për motoçikleta, ATV (Gjitha automjetet e terrenit) Vin Checkdhe Automjetet rekreative (RV).

Sa këto raporte të kushtojë ndryshon nga shitësi në shitës dhe është zakonisht rreth $20 në $40 dollarë. Ato që reklamojnë falas janë zakonisht vetëm decoders, të cilat ne do të merrni për më vonë. Blerja e një raport të historisë automjet është një çmim i vogël për të paguar për të pasur disa paqe e mendjes në lidhje me automjetin ju jeni gati për të blerë. Ajo është gjithashtu një sasi e vogël e parave për të paguar kur ajo potencialisht mund të ju kursejnë mijëra dollarë në probleme me makinë në riparimet mekanike poshtë rrugës. Shumë herë kur dikush është shitur një makinë që ata nuk do të ju tregojë për problemet me makinën. Edhe pas testi po ngiste një makinë dhe duke kërkuar atë mbi vërtetë mirë, ju nuk mund të vini deri në çdo gjë që është e gabuar me makinë. Edhe kur ju të marrë makinën për mekanik tuaj, ata mund të humbasë gjërat çdo tani dhe pastaj.

Kështu që tani ju mund të shihni se pse ka një raport të historisë automjet dhe duke bërë një kontroll vin është kaq shumë e rëndësishme. Kjo do t'ju lejojë të bëni një vendim më të informuar në lidhje me automjetin jeni duke menduar në lidhje me blerjen. Në shumicën e rasteve ata të kushtojë rreth $20 në $40 dhe që e bën atë një brainer. Kjo është një sasi të vogël parash për ju për të investuar që do t'ju ndihmojë të shmangë një automjet që ulet në dyqan riparim vazhdimisht dhe përfundon ju kushton një ton të parave.

Si për të kontrolluar një numër Vin

Mirë Cheap Car Raportet histori dhe Cheap Vin Kontrollo Shqyrtime