Syarat panggunaan

SYARAT PANGGUNAAN

Mangga baca! http://www.knwautobody.com merlukeun tinimbangan Pikeun AND AS A kaayaan ngamungkinkeun Anjeun maké http://www.knwautobody.com.

Ku ngakses atawa make Situs YOU ngagambarkeun yen Anjeun gaduh THE FULL Otoritas meta meungkeut diri, Sakur katilu pihak, Pausahaan, ATAWA hukum éntitas, AND anu ngagunakeun sareng / atawa interaksi, Kitu ogé terus dipaké atawa interaksi, Jeung loka THE CONSTITUTES Anjeun ngabogaan maca jeung sapuk pikeun ieu Sarat Pamakéan ogé pasatujuan séjén anu urang bisa Post dina loka.

Ku nempo, Ngadatangan, Ngagunakeun, ATAWA interacting jeung http://www.knwautobody.com ATAWA jeung mana wae banner, BIJIL, ATAWA pariwara nu nembongan ON IT, Anjeun agreeing TO ALL dibekelan ieu Sarat Pamakéan POLISI AND THE privasi POLISI OF http://www.knwautobody.com.

http://www.knwautobody.com husus DENIES ACCESS TO Sakur individu anu kaasup kana Anak ONLINE privasi panyalindungan polah (Cangkir) OF 1998.

http://www.knwautobody.com cadangan hak Deny ACCESS ka jalma Sakur ATAWA panempo pikeun alesan-alesan nu halal. UNDER THE Sarat OF THE privasi POLISI, Nu narima AS hiji kaayaan for keur nempo, http://www.knwautobody.com nu diwenangkeun pikeun ngumpulkeun data nyimpen jeung inpo keur kaperluan Pangaluaran AND Keur kagunaan lian loba.

Ieu Sarat Pamakéan kasapukan Méi robah ti jaman ka jaman. Nu datang boga tugas satuju, Salaku bagian ti tinimbangan Pikeun idin pikeun ngakses http://www.knwautobody.com, Pikeun ngajaga dirina informed OF Perobahan sapertos ku reviewing ieu Sarat Pamakéan kaca unggal waktu maranéhanana ngadatangan http://www.knwautobody.com.

Pihak TO THE Sarat Pamakéan kasapukan

Datang, pemirsa, pamaké, palanggan, anggota, affiliates, atawa konsumén, koléktif disebut di dieu salaku “Datang,” nu pihak ka kasapukan ieu. Nu website jeung boga anak jeung / atawa operator nu pihak ka kasapukan ieu, di dieu disebut “Website.”

Pamakéan inpo ti website ieu

Iwal mun geus asup ka hiji kontrak ditulis express jeung website ieu sabalikna, datang, pemirsa, palanggan, anggota, affiliates, atawa konsumén boga hak pikeun maké inpo ieu dina hiji setting komérsial atawa public; maranehna boga hak pikeun siaran eta, niron data eta, simpen, nyitak eta, ngajual eta, atawa nyebarkeun mana wae portions of eusi website ieu. Ku ngakses eusi website ieu, Anjeun satuju kaayaan ieu aksés jeung anjeun ngaku yen sagala pamakéan nu teu diidinan henteu dibeunangkeun tur kaula Anjeun pikeun hukuman sipil atawa kriminal. Deui, Nganjang boga hak sama sekali make eusi, atawa bagian nu tujuanana, kaasup basis data anak, Kaca siluman, numbu, kode kaayaan, atawa intelektual séjén loka bisa ngandung, lantaran atawa keur dipake mana wae sama sekali. Dina pangakuan kanyataan nu bisa jadi hésé ngitung Karuksakan pasti timbul ti ngalanggar rezeki ieu, Nganjang satuju pikeun ngimbangan nu boga http://www.knwautobody.com jeung Karuksakan liquidated dina jumlah US. $100,000, atawa, lamun bisa diitung, waragad sabenerna jeung Karuksakan sabenerna keur breach of rezeki ieu, whichever anu leuwih gede. Warrants nganjang yén manéhna atawa manéhna understands nu narima rezeki ieu mangrupa kaayaan ngakses http://www.knwautobody.com jeung nu ngakses http://www.knwautobody.com constitutes ditampa.

Kapamilikan website atawa hak make, Ngajual, Nyebarkeun eusi website ieu

Nu website jeung eusina anu dipiboga atawa dilisensikeun ku nu boga website sacara. Bahan anu aya dina website kudu disangka jadi proprietary jeung nu gaduh hak cipta. Datang boga hak sama sekali di eusi loka. Pamakean eusi nu website pikeun alesan naon wae dibeunangkeun kacuali dipigawé jeung kontrak express atawa idin website.

HYPERLINKING TO loka, CO-branding, “FRAMING” AND ngarujuk loka dilarang

Kajaba dinyatakeun otorisasi ku website, teu aya anu bisa hyperlink loka ieu, atawa bagian nu tujuanana, (kaasup, tapi teu diwatesan ka, logotypes, mérek dagang, branding atawa material nu gaduh hak cipta) ka theirs lantaran. Saterusna, Anjeun keur teu diidinan nuduhkeun URL nu (alamat website) tina website ieu atawa kaca nu mana wae nu website ieu di mana wae media komersil atawa non-komérsial tanpa idin express ti urang, atawa nu Anjeun diidinan 'frame’ loka. Anjeun husus satuju cooperate jeung Website nu ngaleupaskeun atawa de-ngaktipkeun mana wae kagiatan saperti, jeung kudu nanggungjawaban kana sadaya keur sakabeh Karuksakan timbul ti violating rezeki ieu. Dina pangakuan kanyataan nu bisa jadi hésé ngitung Karuksakan pasti timbul ti ngalanggar rezeki ieu, anjeun satuju pikeun ngimbangan nu boga http://www.knwautobody.com jeung Karuksakan liquidated dina jumlah US. $100,000, atawa, lamun bisa diitung, waragad sabenerna jeung Karuksakan sabenerna keur breach of rezeki ieu, whichever anu leuwih gede. Anjeun ngajamin yén anjeun ngartos nu narima rezeki ieu mangrupa kaayaan ngakses http://www.knwautobody.com jeung nu ngakses http://www.knwautobody.com constitutes ditampa.

Bantahan Pikeun eusi loka

http://www.knwautobody.com disclaims tanggung jawab mana wae pikeun akurasi eusi muncul di, numbu ka dina, atawa disebutkeun dina http://www.knwautobody.com. Datang nganggap sagala resiko anu patali jeung nempoan, bacaan, ngagunakeun, atawa gumantung kana informasi ieu. Iwal mun geus disebutkeun kabentuk hiji kontrak express ka sabalikna jeung urang, Anjeun teu boga hak pikeun ngandelkeun wae informasi anu dikandung di dieu salaku akurat. Urang nyieun no jaminan saperti.

Bantahan for teu ngarugikeun disababkeun ka komputer Anjeun atawa sofwér ti interacting jeung website ieu ATAWA eusina. Nganjang diasumsikeun ALL Risiko virus, Cacing, ATAWA faktor CORRUPTING LAIN.

Urang nganggap no tanggung jawab ka karuksakan atawa software komputer of nganjang atawa nu mana wae nu jalma nu nganjang nu salajengna communicates jeung ti code corrupting atawa data anu inadvertently diliwatan ka komputer nganjang sacara. Deui, pintonan nu nganjang jeung interacts jeung loka ieu, atawa spanduk atawa pop-up atawa iklan dipintonkeun thereon, di risiko sorangan.

Bantahan for teu ngarugikeun disababkeun ku undeuran

Nganjang undeuran inpo ti loka ieu di risiko ieu sorangan. Website teu ngajamin yén undeuran nu haratis Konci komputer corrupting, kaasup, tapi teu diwatesan ka, virus jeung cacing.

Watesan OF Liability

Ku nempo, ngagunakeun, atawa interacting di luhur nu aya loka ieu, kaasup spanduk, perkara reklameu, atawa pop-up, undeuran, jeung salaku kaayaan website pikeun ngidinan nempoan halal nya, Nganjang salawasna waives sadaya katuhu pikeun klaim karuksakan nu mana wae jeung sagala katerangan dumasar kana nu mana wae nu faktor kausal balukarna nu mana wae nu ngarugikeun mungkin, euweuh urusan kumaha heinous atawa éksténsif, naha fisik atawa emosi, foreseeable atawa unforeseeable, naha pribadi atawa komérsial di alam. Keur unggal jurisdictions nu ayeuna bisa ngidinan pikeun exclusions ieu liability maximum urang moal ngaleuwihan jumlah dibayar ku anjeun, lamun nu mana wae, pikeun ngagunakeun website atawa service urang.

Sajaba ti, anjeun satuju teu tahan urang nanggungjawaban kana sadaya keur unggal Karuksakan patali ka isu leuwih kontrol urang, kaasup tapi teu diwatesan ka, meta Allah, perang, terorisme, insurrection, huru, aktivitas kriminal, bencana alam, gangguan komunikasi atawa infrastruktur, kakirangan tanaga gawé atawa disruptions (kaasup panarajangan dibeunangkeun), kakirangan bahan, jeung nu kajadian séjén nu teu aya dina kadali urang.

INDEMNIFICATION

Nganjang satuju yen dina acara he ngabalukarkeun ruksakna urang atawa pihak katilu salaku hasil atawa anu patali jeung pamakéan http://www.knwautobody.com, Nganjang bakal indemnify urang keur, jeung, lamun lumaku, membela urang ngalawan, nu mana wae nu klaim pikeun Karuksakan.

Kiriman

Nganjang satuju salaku kaayaan nempoan, nu mana wae komunikasi antara nu nganjang jeung Website ieu dianggap kaluman a. Sadaya kiriman, kaasup bagian nu tujuanana, grafik anu dikandung thereon, atawa naon baé ngeunaan eusi kaluman nu, bakal jadi milik ekslusif of Website jeung bisa dipake, tanpa idin salajengna, keur dipake komérsial tanpa tinimbangan tambahan nanaon nu. Nganjang satuju ngan komunikasi informasi anu ka Website nu, nu wishes ka salawasna ngidinan Website nu dipaké dina ragam nu mana wae nu sabab nilik fit. “Kiriman” ogé rezeki tina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Bewara

No bewara tambahan nanaon nu lantaran anu diperlukeun pikeun dibikeun ka nu nganjang jeung nu nganjang dinyatakeun warrants an pamahaman nu hak kana bewara ieu waived salaku kaayaan keur idin pikeun nempo atawa berinteraksi jeung website.

Sengketa

Salaku bagian ti tinimbangan nu butuh Website pikeun nempoan, ngagunakeun atawa interacting jeung website ieu, Nganjang satuju ngagunakeun arbitrase beungkeut for ngaku mana wae, pasea, atawa kontrovérsi (“KLAIM”) nanaon nu (naha dina kontrak, tort atawa lamun heunteu) timbul kaluar atawa anu patali jeung meuli ieu, ieu produk, kaasup isu solicitation, isu privasi, jeung watesan masalah pamakéan.

Arbitrase bakal dilakukeun nurutkeun kana aturan nu arbitrase Association American nu aya di pangaruh dina tanggal sengketa hiji dibikeun ka arbitrase Association American. Informasi ngeunaan arbitrase Association American, aturan anak, jeung bentuk anak sadia ti arbitrase Association American, 335 Madison Avenue, Tehel 10, York énggal, York énggal, 10017-4605. Dédéngéan bakal lumangsung di kota atawa county nu boga http://www.knwautobody.com.

Dina no kasus lah panuduh, nu nganjang, anggota, palanggan atawa customer boga hak pikeun pindah ka pangadilan atawa boga trial juri. Viewer, nu nganjang, anggota, palanggan atawa customer moal boga hak pikeun kalibet dina kapanggihna pre-sidang iwal salaku disadiakeun dina aturan; Anjeun moal boga hak pikeun ilubiung salaku wawakil atawa anggota nu mana wae kelas claimants pertaining ka subjék ngaku ka arbitrase; kaputusan nu arbiter sacara bakal final jeung mengikat jeung hak kawates banding.

Pihak prevailing bakal reimbursed ku pihak séjén keur unggal jeung sagala waragad patali jeung arbitrase sengketa, kaasup waragad Pangacara, waragad koleksi, waragad panalungtikan, expenses travel.

Yurisdiksi AND tempat

Lamun nu mana wae urusan ngeunaan meuli ieu bakal dibawa saméméh pangadilan hukum, pre- atawa post-arbitrase, Viewer, nu nganjang, anggota, palanggan atawa customer satuju jeung nu yurisdiksi budi jeung ditangtoskeun jadi kaayaan jeung kota nyatakeun di inpo kontak nu boga web kajaba disebutkeun di dieu husus. Dina acara litigation nu aya dina pangadilan féderal, pangadilan ditangtoskeun bakal jadi pangadilan féderal pangdeukeutna ka nu boga http://alamat www.knwautobody.com sacara.

Hukum nu manglaku

Viewer, nu nganjang, anggota, palanggan atawa customer satuju yen hukum lumaku pikeun dilarapkeun lah, dina sagala perkara, jadi nu ti nagara nu boga http://www.knwautobody.com.

INPORMASI KONTAK

Nu Seller produk ieu:

Alamat surat:

33 Perry Street
Westland, MI 48185
Amérika Sarikat

Email kontak: admin@knwautobody.com,Sadaya hak disimpen.