Услови на употреба

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

ПРОЧИТАЈТЕ! http://www.knwautobody.com бара разгледување ЗА И како услов за водење ВАШЕТО КОРИСТЕЊЕ НА http://www.knwautobody.com.

Со пристапување или користење на оваа страница Вие декларирате дека имате целосна власт да дејствуваат самите да се чувствувате, Трети лица,, КОМПАНИЈАТА, Или правно лице, И дека вашата употреба и / или интеракција, Како и да продолжат да ги употербувате или комуницирате, СО сајт претставува вашиот имаат прочитале и се согласија на овие Услови на употреба, како и други договори за да можеме да ја објавите на сајтот.

Од страна на гледање, ПОСЕТА, КОРИСТЕЊЕ, И во интеракција со http://www.knwautobody.com или со било кој банер, Pop-up, Или рекламирање, која се појавува на неа, ВИЕ СЕ СОГЛАСУВАТЕ ДА СИТЕ НА ОДРЕДБИТЕ НА ОВОЈ УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ политика и политика на приватност на HTTP://www.knwautobody.com.

http://www.knwautobody.com ПОСЕБНО негира пристапот на било кој поединец која е покриена од страна на интернет Законот за заштита на приватноста на ДЕТСКИ (КУП) НА 1998.

http://www.knwautobody.com ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ДА одбие пристапот на било личност или гледачот ЗА БИЛО КАКВА законска причина. СПОРЕД УСЛОВИТЕ НА политиката на приватност, Кои прифаќаш како услов за гледање, http://www.knwautobody.com СМЕЕ земе и чува ПОДАТОЦИ И ИНФОРМАЦИИ ЗА НАМЕНА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ и за многу други намени.

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ОВОЈ ДОГОВОР може да се менува од време на време. Посетителите имаат потврден ДАВАЧКИ, КАКО ДЕЛ ОД надоместокот за дозвола за пристап до http://www.knwautobody.com, ДА постојано да бидат информирани на таквите промени од страна на разгледување ОВАА УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ страница секој пат кога ќе посетите http://www.knwautobody.com.

СТРАНИ СО УСЛОВИТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ДОГОВОР

Посетители, гледачите, корисници, претплатници, членови, филијали, или клиенти, викаат во овој документ како “Посетители,” се страните во овој договор. На веб страната и нејзините сопственици и / или операторите се страните во овој договор, овде познати како “Веб-страница.”

УПОТРЕБА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ОВОЈ САЈТ

Освен ако не сте влегле во експресен писмен договор со овој сајт, напротив, посетители, гледачите, претплатници, членови, филијали, или клиенти немаат право да ги користи овие информации во комерцијални или јавни поставување; тие немаат право да се емитуваат, го ископирате, зачувајте, го испечатите, го продаде, или објавуваат какви било делови од содржината на овој веб-сајт. Со пристапување на содржините на овој веб-сајт, вие се согласувате со овие услови за пристап и се согласувате дека секое неовластено користење е незаконско и може да ви се предмет на граѓански или кривични казни. Повторно, Посетител има никакви права за користење на содржината на, или делови од него, вклучувајќи ги и нејзините бази на податоци, невидливи страници, поврзаните страници, основниот код, или друга интелектуална сопственост сајтот може да содржи, за било каква причина или за каква било употреба. Во признавањето на фактот дека тоа може да биде тешко да се измери точната штета кои произлегуваат од прекршување на оваа одредба, Оставени се согласува да му ја надомести на сопствениците на http://www.knwautobody.com со ликвидирани штети во износ од САД. $100,000, или, ако тоа може да се пресмета, реалните трошоци и реалните штети за прекршување на оваа одредба, разлика кој е поголем. Оставени гарантира дека тој или таа сфаќа дека прифаќањето на оваа одредба е услов за пристапување http://www.knwautobody.com и дека се пристапува на HTTP://www.knwautobody.com претставува прифаќање.

СОПСТВЕНОСТ НА ВЕБ САЈТОТ или право на користење, Продај, Издадена СОДРЖИНАТА НА ОВОЈ САЈТ

На веб-сајтот и неговата содржина се во сопственост или се лиценцирани од страна на сопственикот на веб страницата. Материјал содржани на веб-сајтот мора да се смета дека се заштитени и заштитени со авторски права. Посетителите имаат никакви права во содржината на сајтот. Користење на веб-сајтот содржина од било која причина е незаконско, освен ако тоа е направено со изразат договор или дозвола на веб-сајтот.

HYPERLINKING до сајт, Ко-брендинг, “Врамување” И цитирање МАПА ЗАБРАНУВА

Доколку не е изрично овластен од страна на веб-страница, никој не може да хиперврска овој сајт, или делови од него, (Вклучувајќи, но не ограничувајќи се, логотипи, трговски марки, брендирање или авторски права материјал) на нивниот било која причина. Понатаму, ти не се дозволени да повикување на URL-то (веб-страница адреса) на овој веб-сајт или било која страница на овој веб-сајт во кој било комерцијален или некомерцијални медиуми без писмена дозвола од нас, ниту пак се ви е дозволено да се "рамка’ на сајтот. Вие конкретно се согласуваат да соработуваат со веб-страница да ги избришат или де-активира сите вакви активности, и да биде одговорен за сите штети кои произлегуваат од кршење на оваа одредба. Во признавањето на фактот дека тоа може да биде тешко да се измери точната штета кои произлегуваат од прекршување на оваа одредба, Вие се согласувате да ги надомести сопствениците на http://www.knwautobody.com со ликвидирани штети во износ од САД. $100,000, или, ако тоа може да се пресмета, реалните трошоци и реалните штети за прекршување на оваа одредба, разлика кој е поголем. Вие гарантирате дека ви е јасно дека прифаќањето на оваа одредба е услов за пристапување http://www.knwautobody.com и дека се пристапува на HTTP://www.knwautobody.com претставува прифаќање.

ОДГОВОРНОСТ ЗА СОДРЖИНАТА НА САЈТОТ

http://www.knwautobody.com се одрекува од секаква одговорност за точноста на содржината се појавува на, поврзани со на, или споменати на http://www.knwautobody.com. Посетителите ги преземе сите ризици поврзани со гледање, читање, користење, или потпирајќи се на оваа информација. Освен ако не се формира во спротивно експресен договор за спротивното со нас, немате право да се потпираат на било информации содржани во овој документ се точни. Ние не правиме никакви како гаранција.

ОДГОВОРНОСТ ЗА ШТЕТИ ПРЕДИЗВИКАНИ на вашиот компјутер или СОФТВЕР од интеракција со овој сајт или неговата содржина. ПОСЕТИТЕЛОТ го презема сите ризици од вируси, Црви, ИЛИ ДРУГИ corrupting фактори.

Претпоставуваме никаква одговорност за оштетување на компјутери или софтвер на посетителот или секое лице кое на посетителот потоа комуницира со од оштетување на код или податоци кои се ненамерно предадена на компјутерот на посетителот. Повторно, посетител пати и се поврзува со овој сајт, или банери или pop-up прозорци или реклами прикажани на него, на сопствен ризик.

ОДГОВОРНОСТ ЗА штети предизвикани од Превземања

Оставени преземања информации од овој сајт во овој сопствен ризик. Веб-сајт не прави никаква гаранција дека преземања се ослободени од оштетување на компјутерски кодови, Вклучувајќи, но не ограничувајќи се, вируси и црви.

ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТА

Од страна на гледање, користење, или интеракција на било кој начин со овој сајт, вклучувајќи банери, рекламирање, или pop-up прозорци, преземања, и како услов на веб-сајтот за да им овозможи на своите законски гледање, Оставени засекогаш се одрекува од правото на тврдењата на штета на сите и сите опис врз основа на кој било причински фактор што резултира со било каква можна штета, без разлика колку е грозоморно или екстензивно, без разлика дали физички или емотивен, предвидливи или непредвидливи, дали лични или комерцијални во природата. За било какви надлежности кои сега можат да се овозможи овие исклучувања нашата максимална одговорност нема да го надмине износот платени од вас, ако ги има, за користење на нашата веб страница или услуга.

Дополнително, што не се согласија да одржат нас одговорен за штети поврзани со прашања надвор од нашата контрола, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, виша сила, војна, тероризмот, востание, Немирите, криминална активност, природни непогоди, прекин на комуникациите или инфраструктура, недостаток на работна сила или пореметувања (вклучувајќи незаконско штрајкови), недостигот на материјали, и сите други настани што не се под наша контрола.

ОБЕШТЕТУВАЊЕ

Оставени се согласува дека во случај тој предизвикува штета на нас или на трето лице, како резултат на или во врска со користењето на http://www.knwautobody.com, Посетител ќе ги надоместите за, и, ако е применливо, САД се бранат против, било барањата за отштета.

ПОДНЕСОЦИ

Оставени се согласува како услов за гледање, дека секоја комуникација помеѓу Оставени и Интернет се смета за поднесување. Сите поднесоци, вклучувајќи делови од него, графика содржани на него, или на било која содржина на поднесување, ќе стане ексклузивен имот на веб страната и може да се користи, без понатамошно дозвола, за комерцијална употреба без дополнителни разгледување на било кој вид. Пораки согласува да комуницира само тие информации на веб-страница, кој сака засекогаш да им овозможи на веб-страница да се користи на било кој начин како го гледа одговара. “Поднесоци” Исто така постои и обезбедување на Полиса за приватност.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Не е потребна дополнителна информации од секаков вид за било каква причина да се даде на Пораки и Оставени изрично потерници разбирање дека правото да се забележи е поништен како услов за дозвола да ја видите или комуницирате со веб-сајт.

СПОРОВИ

Како дел од предвид дека веб бара за гледање, користење или интеракција со овој веб-сајт, Оставени се согласува да се користи обврзувачка арбитража за какво било побарување, спор, или контроверзии (“БАРАЊЕТО”) од било кој вид (дали во договорот, ДЕЛИКТ или на друг начин) произлегуваат од или во врска со оваа набавка, овој производ, вклучувајќи покана прашања, Прашањата за приватноста, и услови за користење прашања.

Арбитража ќе се спроведе во согласност со правилата на Американската Асоцијација за Арбитража, кои се во сила на датумот на спорот се достави на Американската Асоцијација за Арбитража. Информации за Американската Асоцијација за Арбитража, нејзините правила, и нејзините форми се достапни од Американската Асоцијација за Арбитража, 335 Авенијата Медисон, Кат 10, Њујорк, Њујорк, 10017-4605. Сослушувањето ќе се одржи во град или област на сопственикот на http://www.knwautobody.com.

Во ниту еден случај на гледачот, посетител, член, претплатникот или корисникот има право да одат на суд или имаат жирито судење. Прегледувач, посетител, член, претплатникот или корисникот не ќе имаат право да се вклучат во пред-судење откритие освен како што е предвидено во правилата; вие не ќе имаат право да учествува како претставник или на член на која било класа на барателите кои се однесуваат на било побарување предмет на арбитража; Одлуката на арбитерот ќе биде конечна и обврзувачка со ограничени права на жалба.

Преовладува страна ќе бидат надоместени од страна на другата страна за сите и сите трошоци поврзани со спорот арбитража, вклучувајќи адвокатски трошоци, трошоци за собирање, истрага такси, патни трошоци.

НАДЛЕЖНОСТ И МЕСТО

Ако било прашање во врска со оваа набавка ќе биде изведено пред суд, пред- или по арбитража, Прегледувач, посетител, член, претплатникот или корисникот се согласува на тоа и единствена соодветна надлежност да биде државата и градот декларирани во контакт информации на веб сопственик освен ако не е поинаку наведено тука. Во случај кога парницата е во федералниот суд, правилна судот ќе биде најблиску сојузен суд на сопственикот на http://www.knwautobody.com обраќање.

ПРИМЕНЛИВИОТ ЗАКОН

Прегледувач, посетител, член, претплатникот или корисникот се согласува дека законот кој се применува треба да се применуваат, во сите случаи, да биде дека на државата на сопственикот на http://www.knwautobody.com.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Продавачот на овој производ е:

Поштенска адреса:

33 Пери Стрит
Вестленд, МИ 48185
Соединети Држави

Контакт е-маил: admin@knwautobody.com,Сите права задржани.