Katentuan Pangginaan supados langkung

SYARAT Panganggone

PLEASE MACA! http://www.knwautobody.com Mbutuhake wawasan kanggo lan AS A KONDISI OF ngijini nggunakake YOUR OF http://www.knwautobody.com.

Miturut ngakses utawa nggunakake SITE THIS YOU REPRESENT sing duwe FULL AUTHORITY TO tumindak kanggo gawé ikatan karo awakmu, ANY katelu PARTY, COMPANY, UTAWA LEGAL entitas, Lan sing nggunakake YOUR lan / utawa interaksi, AS WELL AS terus nggunakake utawa sesambungan, WITH SITE ngebentuk gadhah MACA lan sarujuk kanggo iki Katentuan Pangginaan supados langkung AS WELL AS perjanjian LAIN sing WE May ngirim ON SITUS.

Dening ndeleng, Ngunjungi, Nggunakake, UTAWA ubungan karo http://www.knwautobody.com UTAWA WITH ANY Banner, POP-UP, UTAWA ADVERTISING sing katon ing IT, Sampeyan sarujuk TO ALL pranata THIS Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan lan THE Kebijakan Privasi OF http://www.knwautobody.com.

http://www.knwautobody.com khusus nolak ACCESS TO ANY individu sing wis dijamin dening anak'S ONLINE Kebijakan pangayoman ACT (Piala) OF 1998.

http://www.knwautobody.com cadangan hak kanggo lali akses wong UTAWA panampil FOR ANY Alesan resmine. Miturut syarat-syarat THE Kebijakan Privasi, Kang YOU nampa AS A KONDISI kanggo ndeleng, http://www.knwautobody.com wis diijini Nglumpukake lan DATA STORE lan Informasi kanggo tujuan khusus lan Kanggo kagunaan liya MANY.

THIS Katentuan Pangginaan supados langkung AGREEMENT MAY GANTI saka wektu kanggo wektu. Pengunjung wis AN DUTY akur, AS PART OF THE wawasan kanggo IDIN Kanggo ngakses http://www.knwautobody.com, TO tetep piyambak informed Owah-owahan kuwi dening Reviewing THIS Katentuan Pangginaan supados langkung PAGE Saben wektu padha riko http://www.knwautobody.com.

Pihak TO Katentuan Pangginaan supados langkung AGREEMENT

Visitors, pamirso, pangguna, pelanggan, anggota, afiliasi, utawa pelanggan, bebarengan diarani kene minangka “Visitors,” katelu persetujuan iki. Website lan pihak sing nduweni lan / utawa operator katelu persetujuan iki, kene diarani minangka “Situs web.”

Panganggone Informasi saka SITUS THIS

Kajaba sing wis lumebet ing sawijiné kontrak ditulis Express karo situs iki kanggo nalisir, pengunjung, pamirso, pelanggan, anggota, afiliasi, utawa pelanggan ora duwe hak kanggo nggunakake informasi iki ing setelan komersial utawa umum; padha ora duwe hak kanggo siaran iku, nyalin isi kasebut, nyimpen, nyetak, ngedol iku, utawa nerbitaké wae bagian saka isi situs iki. Miturut ngakses isi situs iki, sampeyan setuju kanggo kondisi iki akses lan sing ngakoni yen panggunaan ora sah Kabeh lan bisa ngalahke sing Hukuman perdata utawa pidana. Maneh, Visitor wis ora hak apa kanggo nggunakake isi, utawa bagianne, kalebu data sawijining, Kaca-kaca siro, kaca-kaca kagandhèng, kode ndasari, utawa intellectual property situs uga ngemot, kanggo maksud apa alesan utawa nggunakake punapa wae. Ing pangenalan saka kasunyatan iku uga angel kanggo ngundhakke kerusakan pas njedhul saka pelanggaran iki panentu, Visitor suryak kanggo ijol nduweni http://www.knwautobody.com karo kerusakan liquidated ing jumlah US. $100,000, utawa, yen bisa diwilang, biaya nyata lan kerusakan nyata kanggo nerbitake iki panentu, whichever iku luwih. Njamin Visitor sing padha utawa dheweke understands sing nrima iki panentu punika kawontenan ngakses http://www.knwautobody.com lan ngakses http://www.knwautobody.com ngebentuk acceptance.

Kepemilikan saka SITUS utawa nengen kanggo nggunakake, Ngedol, Nerbitaké Isi SITUS THIS

Website lan isi sing diduweni utawa sing dilisensi dening pemilik website kang. Material sing ing website kudu dianggep dadi tertutup lan hak cipta. Pengunjung ora duwe hak apa ing isi situs. Panggunaan isi situs kanggo maksud apa alesan Kabeh kajaba iku wis rampung karo kontrak Express utawa ijin saka website.

HYPERLINKING TO SITE, CO-iklan, “Rongko” Lan referencing SITE dilarang

Kajaba tinulis sah dening situs web, ora ana siji bisa pranala Situs iki, utawa bagianne, (kalebu, nanging ora winates kanggo, logotypes, merek dagang, iklan utawa materi hak cipta) kanggo duweke dhewe kanggo maksud apa alesan. Salajengipun, sing ora dileksanakake kanggo ngrujuk URL (alamat website) saka situs iki utawa Kaca sembarang saka situs iki ing media apa wae komersial utawa non-komersial tanpa palilah saka kita, utawa sing diijini 'pigura’ situs. Sampeyan khusus setuju kanggo kerjo bareng karo situs web kanggo mbusak utawa de-ngaktifake wae kuwi aktivitas, lan dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan njedhul saka nglanggar iki panentu. Ing pangenalan saka kasunyatan iku uga angel kanggo ngundhakke kerusakan pas njedhul saka pelanggaran iki panentu, sampeyan setuju kanggo ijol nduweni http://www.knwautobody.com karo kerusakan liquidated ing jumlah US. $100,000, utawa, yen bisa diwilang, biaya nyata lan kerusakan nyata kanggo nerbitake iki panentu, whichever iku luwih. Sing njamin sing ngerti sing nrima iki panentu punika kawontenan ngakses http://www.knwautobody.com lan ngakses http://www.knwautobody.com ngebentuk acceptance.

Azarya FOR Isi SITE

http://www.knwautobody.com disclaims tanggung jawab kanggo akurasi isi muncul ing, disambung menyang ing, utawa kasebut ing http://www.knwautobody.com. Pengunjung nganggep kabeh resiko hubungane offline, maca, nggunakake, utawa nyadari marang informasi iki. Kajaba sing wis digunakake kawangun kontrak Express kanggo nalisir karo kita, ora duwe hak kanggo gumantung ing sembarang informasi sing kene minangka akurat. Kita wis ora babar pisan kuwi.

Azarya FOR gawe piala sing disebabake menyang komputer utawa SOFTWARE saka ubungan karo SITUS THIS UTAWA ISI ITS. Visitor nompo ALL resiko virus, Cacing, UTAWA faktor corrupting LAIN.

Kita nganggep ora tanggung jawab kanggo karusakan menyang komputer utawa piranti lunak saka manca utawa wong manca sing salajengipun komunikasi karo saka kode corrupting utawa data sing wis ora ati-ati liwati menyang komputer Pengunjung. Maneh, views manca lan interaksi karo situs iki, utawa gendero utawa pop-ups utawa iklan katampil njeroné, ing resiko dhewe.

Azarya FOR gawe piala sing disebabake DOWNLOAD

Visitor ngundhuh informasi saka situs iki ing resiko iki dhewe. Situs web ndadekake ora babar pisan sing downloads gratis kode komputer corrupting, kalebu, nanging ora winates kanggo, virus lan Cacing.

Watesan luput

Miturut ndeleng, nggunakake, utawa ubungan ing sembarang cara karo situs iki, kalebu gendero, iklan, utawa pop-ups, downloads, lan minangka kondisi saka website kanggo ngidini offline resmine kang, Visitor ing salawas-lawase waives kabeh hak claims saka karusakan apa wae lan kabeh gambaran adhedhasar faktor sing nyebabake asil ing sembarang gawe piala bisa, ora ketompo carane heinous utawa ekstensif, apa fisik utawa emosi, foreseeable utawa unforeseeable, apa pribadhi utawa komersial ing alam. Kanggo maksud apa yuridiksi sing saiki uga ngijini kanggo exclusions iki hukuman maksimum kita ora bakal ngluwihi jumlah sing mbayar, yen, kanggo nggunakake situs utawa layanan kita.

Tambahan, sampeyan setuju ora kanggo terus kita liable kanggo maksud apa kerusakan related kanggo masalah ngluwihi kontrol kita, kalebu nanging ora winates kanggo, Kisah Para Rasul Allah, perang, terrorism, insurrection, riots, pidana kegiatan, bencana alam, gangguan komunikasi utawa infrastruktur, shortages pegawe utawa disruptions (kalebu serangan Kabeh), shortages bahan, lan acara liyane kang ora ing kontrol kita.

INDEMNIFICATION

Visitor setuju bakal bener sing ing acara kang nimbulaké karusakan kanggo kita utawa pihak katelu minangka asil saking utawa hubungane karo panggunaan http://www.knwautobody.com, Visitor bakal indemnify kita, lan, yen, defend kita marang, sembarang claims kanggo kerusakan.

Ingkang

Visitor suryak minangka kawontenan offline, sing sembarang komunikasi antarane Visitor lan situs iki dianggep pengajuan a. Kabeh ingkang, kalebu bagianne, grafis sing njeroné, utawa samubarang isi ndaftar, bakal dadi properti eksklusif saka situs web lan bisa dipigunakaké, tanpa ijin luwih, komersial kanggo nggunakake tanpa wawasan tambahan sembarang jenis. Visitor suryak mung rembugan informasi sing kanggo Website, kang wishes selawase ngidini situs web kanggo nggunakake ing sembarang cara minangka sumerep Pas. “Ingkang” uga panentu Kebijakan Privasi.

Kabar

Ora kabar tambahan jenis wae ning alesan sing bakal diwenehi kanggo Visitor lan Visitor tinulis njamin pangerten hak sok dong mirsani waived minangka kondisi kanggo ijin kanggo ndeleng utawa sesambungan karo website.

Musuhan

Minangka bagéan saka wawasan sing mbutuhake situs web kanggo ndeleng, nggunakake utawa ubungan karo situs iki, Visitor suryak nggunakake naleni arbitrase pratelan wae, regejegan, utawa kontrovèrsi (“Pratelan”) samubarang (apa ing kontrak, tort utawa digunakake) njedhul saking utawa hubungane karo tuku iki, prodhuk iki, kalebu masalah tuntutan, masalah privasi, lan syarat-syarat masalah nggunakake.

Arbitrasi bakal conducted miturut aturan saka Amérika Association arbitrasi kang ana ing efek ing tanggal regejegan wis diajukake kanggo Amérika Association arbitrasi. Information about Amérika Association arbitrasi, aturan sawijining, lan formulir kasedhiya saka Amérika Association arbitrasi, 335 Madison Avenue, Lantai 10, New York, New York, 10017-4605. Hearing bakal njupuk Panggonan ing kutha utawa kabupaten pemilik saka http://www.knwautobody.com.

Ing ora cilik bakal panampil, Pengunjung, anggota, Subscriber utawa customer duwe hak kanggo pindhah menyang pengadilan utawa nyoba hakim. Viewer, Pengunjung, anggota, Subscriber utawa customer ora duwe hak kanggo melu ing proses wis nyoba kajaba minangka kasedhiya ing aturan; sampeyan ora bakal duwe hak kanggo melu minangka wakil utawa anggota samubarang kelas claimants ngenani wae subyek pratelan arbitrasi; kaputusan panengah bakal final lan naleni karo hak winates saka mréntahaké.

Partai berlaku bakal reimbursed dening pihak liya kanggo maksud apa lan kabeh beban béya sing magepokan karo arbitrasi regejegan, kalebu Fees Agung, Fees kumpulan, Fees diselidiki, biyaya.

Hak ukum lan tutupéng

Yen prakara bab tuku iki bakal digawa nang ngarepé pengadilan hukum, wis- utawa kirim-arbitrasi, Viewer, Pengunjung, anggota, Subscriber utawa customer setuju bakal bener kanggo sing ukum tunggal lan tepat kanggo dadi negara lan kutha ngumumaké ing informasi kontak pemilik web kecuali kene kasebut. Ing acara pengadilan sing ing Pengadilan Federal, pengadilan sing tepat bakal Pengadilan Federal paling cedhak kanggo pemilik saka http://alamat www.knwautobody.com kang.

LAW

Viewer, Pengunjung, anggota, Subscriber utawa customer setuju bakal bener sing hukum ditrapake kanggo Applied bakal, ing kasus, dadi sing saka negara pemilik saka http://www.knwautobody.com.

KONTAK INFORMASI

Ing bakul prodhuk iki:

Mailing alamat:

33 Perry Street
Langkawi, MI 48185
Amerika Serikat

Email kontak: admin@knwautobody.com,All Rights Reserved.