Проверка на пренос и Флуид

Во претходниот пост ние опфатени чудак случај на моторното масло, како да се провери и што да барате. Во овој пост ние ќе ги покрие проверка за пренос на течности и што да барате. Во близина на моторното масло, маслото за менувачот е веројатно следниот најважниот течност. It is vital for automatic transmissions to have the […]