Kontrollimi transmetimit dhe Fluid

Në postin tonë të mëparshëm kemi mbuluar vaj Crank motor rast, si për të kontrolluar atë dhe çfarë për të kërkuar. Në këtë post, ne do të mbulojë kontrolluar lëngun transmetimit dhe çfarë për të kërkuar. Next në vaj motori, Vaj transmetimit është ndoshta lëngu tjetër më i rëndësishëm. It is vital for automatic transmissions to have the […]