Mariksa A Kandaraan rem

Upami Anjeun keur meuli mobil digunakeun salian ngalakonan cairan séjén nu urang geus ngusulkeun nu mariksa, Anjeun oge kudu mariksa kandaraan rem. Rem dina kandaraan a nu hiji hal nu dirancang pikeun maké kaluar. It is the friction between the rotor and the pads that stop the […]