RV Vin Kontrolloni

Ashtu si blerjen e makinave, blerjen e një RV përdorur (Automjeteve rekreative) ose fushues mund të jetë një mënyrë e madhe për të marrë një marrëveshje awesome. Ashtu si makina, Vlera e humb RV momenti që ata janë të shtyrë nga e shortit. Por, ju keni nevojë për të mbrojtur veten dhe investimeve tuaj duke bërë një hulumtim pak në lidhje me RV jeni duke planifikuar mbi blerjen.

Kontrolloni një RV Vin Numri Këtu

Ashtu si makina, RV kanë një vin (numri i identifikimit automjeteve) dhe ata janë të vendosura në vende të ndryshme në një RV. Ato janë të vendosura zakonisht në të njëjtin vend që një makinë do të kenë ato, në pult dhe ju duhet të jetë në gjendje për të parë atë përmes kërkuar nëpër pjesën e përparme xham. Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë rasti. Prodhuesit do të vënë ato në vende të ndryshme të tilla si motor dhe kuadrin. Ju gjithashtu mund të shikoni në mbështetjen kryesore (mbështetje radiator) , në kolonën drejtues, shoferët apo derë pasagjer apo shtalka, dhe nganjëherë në firewall. Ju gjithashtu mund të kontrolloni manualin pronarët për të parë nëse ajo është e shënuar aty, por ajo është e mirë për të konfirmuar se numri është i njëjtë me atë që është në RV.

RV Vin Kontrolloni

Nëse pronari ka ato, ju gjithashtu mund të shikoni në dokumentet e blerjes, Titulli dhe sigurimit docs. Vin është unik në RV, nuk ka dy shtëpi motor kanë të njëjtën një, kështu që është e rëndësishme që ju të merrni të drejtën numrin vin.

Në të njëjtën mënyrë që ju do të shikoni një vin për një makinë që ju jeni duke konsideruar blerjen, ju mund të kandidojë një RV kontroll vin si. Ky raport do të ju jap informata që ka të bëjë me vetë automjetit, një decoder RV që ju tregon që prodhuesi është, ku ajo u ndërtua dhe opsionet nga prodhuesi dhe enginge dhe informacione transmetimit.

Duke drejtimin e një RV numrin vin kërkim ju do të gjeni informacione të tjera të vlefshme, të tilla si në qoftë se RV është raportuar në një aksident dhe se si ajo ishte e gjerë. Gjithashtu nëse RV ka ndryshuar duart disa herë ajo do të lajmërojnë për të jetë e mundur problemet e rrugëmatës apo mbështet roll. Ai gjithashtu do të listohen në qoftë se ka ndonjë barrë mundur në RV se pronari nuk ka paguar. Dhe së fundi kjo mund të tregojë ndonjë kujton mundshme që nuk janë adresuar.

Duke bërë një vin RV kontrolloni ju mund të ruani veten disa dhimbje koke të mundshme poshtë rrugës dhe sigurimit të lirë për disa paqe e mendjes kur blerjen e një RV përdorur.

Raporti Automjeteve Historia dhe Vin Kontrolloni