Motor Vin Decoder

Motor dhe ATV Vin Decoder

motor izoluarTë deshifroj numrin vin e një motor ju së pari do të duhet për të gjetur numrin e vin. Numri vin është unik në atë një motor të veçantë dhe nuk ka dy janë saktësisht të njëjtë.

Kontrolloni Vin Numri Këtu

Duke deshifrim numrin vin për çdo biçikletë apo ATV, ju mund të mësoni shumë për një biçikletë, të tilla si që prodhuesi është dhe vendi u prodhuar. Këto janë zakonisht tre shkronjat e para dhe numrat në pjatë vin.

I katërti nëpërmjet shifra e tetë referohet specifikat rreth biçikletë si stilin e trupit dhe llojin e motorit. Shumica decoders keni këtë informacion në dispozicion, por ndonjëherë ju do të keni për të kontaktoni prodhuesit për të merrni të gjithë informacionin.

Shifra e nëntë është vendosur në biçikletë për qëllime të konfirmimit dhe garanci se vin është e vërtetë.

Shifra e dhjetë është për vitin që automjeti është prodhuar. Një anë Y janë si makinat dhe të tregojë vitet nga 1980 në 2000. Nga 2001 në 2009 shifra do të jetë 1 përmes 9 dhe korrespondon me atë vit. Nga 2010 ata fillojnë alfabetik përsëri si nga 1980 në 2000.

Për të gjetur një e mirë Yamaha, Kawasaki, Suzuki Motorcycle dhe Harley Davidson Vin Decoders stay tuned në faqen tonë.

Motor Vin Kontrollo dhe ATV Vin Kontrolloni