Motor dhe ATV Vin Kontrolloni

ATV motor dhe Vin Numri i kontrolluar dhe Raportet Historia motor

Blerja e një motor të përdorur ose një ATV përdorur është e ngjashme për të blerë një makinë të përdorur, ka disa gjëra që ju doni të kontrolloni për t'u siguruar që ju po më të mirë të mundshme. Kontrollimi historinë motor është pjesë e rëndësishme e procesit të. Kjo është arsyeja pse duke bërë një kontroll vin motor para se e keni blerë një biçikletë nga një individ është kaq shumë e rëndësishme. Ndoshta një nga gjërat më të rëndësishme për të kontrolluar është se biçikletë nuk është një viktimë e vjedhjes. Mendoni për këtë, 2 djema mund të tërheqë deri në një biçikletë dhe hedhin atë në pjesën e prapme të një kamion kamionçinë dhe të ketë shkuar me të në sekonda. Njerëzit nuk janë gjithmonë të ndershëm, sidomos me probleme dhe edhe barrë në biçikletë apo ATV dhe të kesh një kontroll vin motor do të ndihmojë për të mbrojtur veten.

Merrni një kontroll Motor Vin Ketu

Një numër i identifikimit automjet motor është edhe si makina dhe kamionë në faktin se ajo është unik në atë biçikletë dhe është vulosur në biçikletë në fabrikë. Vin zakonisht stampuar në pjesën e përparme të kornizës, zakonisht rreth qafës ose diku se është e lehtë për të parë për qëllime identifikimi, dhe gjithashtu nganjëherë diku në motor. Në qoftë se ju nuk mund të gjeni një numër të vin në kuadrin në të gjitha, ne do të sugjeroja që ju të krejtësisht të qëndrojnë larg nga ajo biçikletë të veçantë. Biçikletë mund të salvaged ose mund të ketë qenë arritën në një pikë.

Motorcycle Vin CheckDuke bërë një kontroll vin motor ju mund të gjeni se kush e ka në pronësi biçikletë në të kaluarën, dhe nëse ka barrë kundër biçikletë nga huadhënës apo ndoshta nga një mekanik. Para se të blerë biçikletë ju mund të japin numrin e vin tek kompanitë e sigurimit për të marrë kuotat për se sa do të kushtojë për të siguruar biçikletë.

Kontrolli vin motor gjithashtu do t'ju ndihmojë në përcaktimin dhe duke u siguruar se biçikletë apo ATV nuk është vjedhur. Një mënyrë tjetër ju bëni një kontroll të vjedhur vin motor është që të kontrolloni me departamentin tuaj lokal të policisë. Shumica e kohës ky është një shërbim që ata do të paraformoj për të plotësisht të lirë, por të thirrur para se kreu poshtë për departamentin, sepse ju mund të keni për të caktuar një takim për kontroll bërë. Ju gjithashtu mund të kontrolloni me DMV tuaj lokale, edhe pse ata mund të marrë pagesën nga ju një tarifë të vogël për të kryer kontroll.

Së fundi, kur ju të gjeni një biçikletë që ju pëlqen dhe ju kanë tërhequr një raport mbi të, para se të dorëzojnë të holla për biçikletë ose ATV sigurohuni që numri vin mbi kornizë përputhet me numrin e vin mbi titullin.

 

 

Motor Vin Decoder

Raporti Automjeteve Historia dhe Vin Kontrolloni