Linking Sarat

Linking Sarat

Status linking kawijakan

http://www.knwautobody.com wilujeng sumping sacara tumbu ka website ieu [dijieun luyu jeung istilah kawijakan ieu linking].
[Kawijakan ieu linking dimaksudkeun pikeun mantuan anjeun basa linking ka website ieu.] ATAWA [Kalayan ngagunakeun website ieu anjeun satuju jadi kabeungkeut ku istilah jeung kaayaan kawijakan linking ieu.]

Tumbu ka http://www.knwautobody.com

Tumbu nunjukkeun ayana http://www.knwautobody.com teu matak nyasabkeun.
Téks link hade kudu sok dipaké.
[Ti jaman ka jaman urang bisa ngamutahirkeun struktur URL of website urang, jeung kajaba we satuju aya tulisan disebutkeun, Anjeun tanggel waler pikeun ngamutahirkeun tutumbu ceuk.] Anjeun teu kudu make logo urang numbu ka website ieu (atawa lamun heunteu) tanpa idin ditulis express urang.
Anjeun teu kudu pigura eusi website ieu atawa make nu mana wae téknologi sarupa dina hubungan eusi website ieu.

Tumbu ti website ieu

Website ieu ngawengku tumbu ka situs web nu sejen dipiboga sarta dioperasikeun ku pihak katilu. Tumbu kasebut henteu endorsements atawa saran.
http://www.knwautobody.com boga kontrol leuwih eusi situs web pihak katilu, jeung http://www.knwautobody.com narima no tanggung jawab maranehna atawa keur unggal leungitna atawa karuksakan nu bisa timbul ti pamakéan Anjeun di antarana.

Ngaleupaskeun tutumbu

Anjeun satuju yén, kudu we menta ngahapus of link ka http://www.knwautobody.com nu jarakna control Anjeun, anjeun bakal mupus link promptly.
Lamun hoyong urang ngaleupaskeun tumbu ka website anjeun nu kaasup dina http://www.knwautobody.com, mangga kontak urang ngagunakeun wincik kontak di handap. Catetan yen iwal mun boga hak egal paménta panyabutan, panyabutan saperti bakal di kawijaksanaan urang.]

Parobahan kana kawijakan ieu linking

Urang bisa ngajadikeun amandemen kawijakan ieu linking iraha wae ku medarkeun vérsi anyar dina ieu
website.

Taros Kami
Kudu anjeun mibanda patalékan ngeunaan kawijakan ieu linking, mangga kontak urang ngagunakeun wincikan diatur kaluar handap:

Email kontak: admin@knwautobody.com,Sadaya hak disimpen.