Поврзување политика

Поврзување политика

Статус на поврзување на политиките

http://линкови www.knwautobody.com добредојдени за овој веб-сајт [направени во согласност со одредбите на ова поврзување политика].
[Ова поврзување на политиката е наменет да ви помогнат кога поставување врски до овој веб-сајт.] ИЛИ [Со користење на овој веб-сајт вие се согласувате да бидат обврзани со одредбите и условите на оваа поврзува политика.]

Линкови до http://www.knwautobody.com

Врски што укажува на http://www.knwautobody.com не треба да се доведува во заблуда.
Соодветно во текстот на врската треба да се секогаш да се користи.
[Од време на време ние може да се ажурира на URL структура на нашата веб-страница, и ако не се договорат поинаку во писмена форма, Вие сте одговорни за ажурирање рече линкови.] Вие не може да ги користат нашите логото да поставите врска до оваа веб-страница (или на друг начин) без наша писмена дозвола.
Вие не може да ги обликувате содржината на овој веб-сајт или да користи слична технологија во однос на содржината на овој веб-сајт.

Линкови од овој веб-сајт

Овој веб-сајт содржи линкови до други веб-сајтови во сопственост и управувани од страна на трети лица. Овие линкови не се текст или препораки.
http://www.knwautobody.com нема контрола врз содржината на веб-сајтови на трети страни, и HTTP://www.knwautobody.com не прифаќа одговорност за нив или за било каква загуба или штета кои можат да произлезат од користењето на нив.

Отстранување на линкови

Вие се согласувате дека, треба да бараме бришење на линкот http://www.knwautobody.com што е во ваша контрола, ќе ги избришете врската веднаш.
Ако би сакале да се отстрани линк до вашиот веб-сајт кој е вклучен на http://www.knwautobody.com, Ве молиме контактирајте со нас со користење на податоци за контакт подолу. Имајте на ум дека, освен ако имаш ЕГАЛ право да бараат отстранување, таквото отстранување ќе биде по наше.]

Промени на ова поврзување политика

Ние може да го измени ова поставување врски политика во секое време со објавувањето на новата верзија на овој
веб-страница.

Контактирајте не
Доколку имате било какви прашања во врска со оваа Политика за поврзување, Ве молиме контактирајте со нас со користење на деталите наведени во понатамошниот текст:

Контакт е-маил: admin@knwautobody.com,Сите права задржани.