Ngubungaké Privasi

Ngubungaké Privasi

Status nyantolke privasi

http://www.knwautobody.com sambutan kang pranala menyang situs iki [digawe ing sesuai karo istilah iki privasi ngubungaké].
[Iki privasi ngubungaké wis intended kanggo ngewangi sampeyan nalika nyantolke menyang situs iki.] UTAWA [Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo kaiket dening aturan lan kahanan privasi Nining iki.]

Pranala menyang http://www.knwautobody.com

Pranala pointing menyang http://www.knwautobody.com ngirim ora bisa mblusukake.
Teks link cocok kudu tansah bisa digunakake.
[Saka wektu kanggo wektu kita bisa nganyari struktur URL situs web kita, lan kajaba kita setuju ing nulis digunakake, sing tanggung jawab kanggo nganyari pranala ngandika.] Sampeyan ora kudu nggunakake logo kita pranala menyang situs iki (utawa digunakake) tanpa ijin kaserat Express kita.
Sampeyan ora kudu pigura isi situs iki utawa nggunakake teknologi padha ing hubungan kanggo isi situs iki.

Pranala saka situs iki

Situs iki ngandhut pranala menyang situs web liyane diduweni lan dilakokno dening pihak katelu. Pranala iki ora endorsements utawa Rekomendasi.
http://www.knwautobody.com wis ora kontrol liwat isi situs web pihak katelu, lan http://www.knwautobody.com nampa ora tanggung jawab kanggo wong-wong mau utawa kanggo maksud apa mundhut utawa karusakan sing uga njedhul saka nggunakake mau.

Aman pranala

Sampeyan setuju yen, ngirim kita nyuwun pambusakan link kanggo http://www.knwautobody.com sing ing kontrol, sampeyan bakal mbusak link sakcepete.
Yen sampeyan kaya kita kanggo mbusak pranala menyang website sing klebu ing http://www.knwautobody.com, hubungi kita nggunakake rincian kontak ngisor. Elinga yen kajaba sing duwe hak Egal tanpa aman, aman kuwi bakal ing discretion kita.]

Éwah-éwahan ingkang kawicaksanan iki ngubungaké

Kita bisa mbenake privasi iki ngubungaké ing sawayah-wayah kanthi Publishing versi anyar iki
situs web.

Hubungi kita
Apa sampeyan duwe pitakonan kebijakan iki ngubungaké, hubungi kita nggunakake rincian nyetel metu ngisor:

Email kontak: admin@knwautobody.com,All Rights Reserved.