Si për të kontrolluar një numër Vin

Vin Numri Kerko

A e dini se Vin Numri për ju makinë apo kamion është më shumë se vetëm një bandë e karaktereve të përdorura për të identifikuar ju automjeti. Numri juaj vin është 17 shifra përbërë nga shkronja dhe numra që janë unike për makinën që ju keni apo jeni duke konsideruar blerjen. Duke bërë një numër vin lookup ju mund të ndjekim automjetin prapa aty ku dhe kur ajo ishte prodhuar dhe shumë informacione më të rëndësishme.

Si për të kontrolluar një numër VinNumri juaj vin në makinën tuaj është si një shtypura gisht për njerëzit, nuk ka dy makina kanë të njëjtën një. Ju mund të jetë i befasuar për të gjetur se edhe pse makina juaj është këtu në Shtetet e Bashkuara ajo mund të ketë qenë bërë në Meksikë, Kanada apo ndoshta edhe të dërguar të gjithë rrugën nga Japonia, Gjermani, Korea apo shumë vende të tjera nga e gjithë bota.

 

Kur ju drejtuar një numër vin (edhe e di si një raport të historisë auto) ofruesi i ju jeni duke përdorur të vërtetë do të dekodojë numrin vin dhe të ju tregojnë ku makina u ndërtua, i cili është prodhuesi, nëse janë apo jo ai ka manuale apo pushtet dritaret dhe flokët, Madhësia motor dhe çfarë lloji të transmetimit. Gjithashtu, kur ju drejtuar një numër vin lookup ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion të tillë si lexime rrugëmatës midis pronarëve, nëse janë apo jo makina ka qenë ndonjëherë i vjedhur, në qoftë se automjeti ka qenë ndonjëherë në një përmbytje dhe pësuar dëme, dhe nëse ka ndonjë kujton aktuale në lidhje me këtë automjet të veçantë. Ju mund të gjeni edhe se në qoftë se ka një barrë pagese në makinë, nëse ajo ka qenë ndonjëherë repossessed, ose në qoftë se ajo ka qenë ndonjëherë një humbje totale nga një kompani e sigurimit.

Kontrolloni Numri im Vin

Kështu që tani ju mund të kërkoni vetë “Si mund të kontrolloni numrin tim vin”? Për fat të mirë me internetin, ajo është mjaft e lehtë. Hapi i parë është për të marrë Numri i vin e automjetit. Të gjitha makina dhe kamionë kanë të vin shtypur në një pjesë të vogël të metalit në dash në anën shoferët që ju mund të shihni duke shikuar përmes frontin e xhami. Veç kësaj, disa prodhues të vënë numrin vin në brendësi të dyerve, nën kapuç dhe nganjëherë edhe në kapak kuvertë apo trungu. Një shënim i rëndësishëm: ju mund të vëreni në një çift të paneleve se numrat Vin nuk janë të njëjta. Kjo nuk do të thotë se automjeti është vjedhur. Ajo mund të ketë qenë në një aksident dhe kompania e sigurimeve i lejuar vetëm për pjesët e përdorura për t'u vendosur në makinë në vend të atyre të markave të reja. Megjithatë, në qoftë se ju do të vijnë të gjithë një automjet dhe ka numra të gjithë të ndryshëm vin në të gjitha paneleve, Bast juaj më e mirë është për të qëndruar larg nga ai automjet të veçantë.Kontrolloni Vin Numri

Next ajo është aq e thjeshtë sa shkon në kompjuterin tuaj dhe të shkojnë në internet. Ka shumë kompani me reputacion që ofrojnë një kontroll vin automjeteve. Gjeni një numër vin shërbim kontrolloni se Youtrust ose miqtë tuaj të rekomandojë dhe thjesht shkruani numrin vin në kutinë e duhur, Është e lehtë. Kontrollet absolutisht falas Fotografitë Vin zakonisht vin decoders siguruar që ju informacion rreth automjetit dhe pajisjeve ajo erdhi me nga prodhuesi.

Nëse ju bëni një numër vin pa pagesë kërko të cilat do të ju tregojnë vit, të bëjë dhe modelin e motor dhe informacione të tjera me rëndësi jetike, ju mund të vazhdoni me një raport të historisë automjeteve plotë e cila do të zbulojë çështje serioze mekanike, Problemet rrugëmatës, nëse makina ka qenë në një aksident dhe kështu me radhë.

Duke kontrolluar numrin e vin, ajo mund të ju kursejnë një shumë kohë, dhimbje koke dhe mjerim. Njerëzit nuk do të gjithmonë them të vërtetën kur vjen puna për të shitur makinën e tyre të përdorura. Duke bërë një kontroll numër vin, ajo mund të bëjë të gjitha ndryshim në botë në mes të paturit e një makinë që do të shërbejë edhe ju, ose të paturit e një makinë që ju kushton një pasuri të vogël dhe që ju dëshironi ju mund të shpëtoj nga.

Gjej Cheap Automjeteve Historia Raport Këtu