Bantahan

Bantahan

Informasi anu dikandung dina http://www.knwautobody.com nyaéta pikeun tujuan informasi umum ngan. Informasi nu disadiakeun ku http://www.knwautobody.com bari we bagean pikeun nyieun inpo nepi ka tanggal jeung bener, urang nyieun no representations atawa HARANSI nanaon nu, nganyatakeun langsung atawa teu langsung, ngeunaan completeness nu, katalitian, réliabilitas, suitability atawa kasadiaan nu aya kaitannana ka http://www.knwautobody.com atawa informasi nu, produk, ladenan, atawa grafik patali dikandung dina http://www.knwautobody.com pikeun tujuan nu mana wae nu. Ku kituna nu mana wae nu reliance anjeun nempatkeun dina informasi saperti anu mastikeun di risiko Anjeun sorangan.

Dina no kajadian bakal we jadi nanggungjawaban kana sadaya keur unggal leungitna atawa karuksakan kaasup tanpa watesan, leungitna atawa karuksakan langsung atawa consequential, atawa leungitna atawa karuksakan sama sekali timbul ti leungitna data atawa kauntungan timbul kaluar, atawa dina sambungan jeung, pamakéan http://www.knwautobody.com.

Ngaliwatan http://www.knwautobody.com Anjeun bisa numbu ka situs web nu sejen nu teu di handapeun kadali http://www.knwautobody.com. Urang teu boga kontrol leuwih alam, eusi jeung ketersediaan loka maranéhanana. Citakan tumbu nu mana wae nu teu merta tanda rekomendasi atawa ngesahkeun pamadegan anu ditepikeun dina eta.

Unggal usaha dijieun pikeun ngajaga http://www.knwautobody.com luhur jeung ngajalankeun mulus. Tapi,http://www.knwautobody.com nyokot no tanggung jawab, jeung moal nanggungjawaban kana sadaya pikeun, http://www.knwautobody.com keur samentara sadia alatan isu téhnis leuwih kontrol urang.