Disclaimer

Disclaimer

Informasi sing ana ing http://www.knwautobody.com kanggo tujuan informasi umum mung. Informasi diwenehake dening http://www.knwautobody.com lan nalika kita mbudidaya supaya informasi gaul lan bener, kita wis ora wujud utawa warranties samubarang jinis, nyebut utawa diwenehake, bab nggenepi ing, akurasi, linuwih, mathuk utawa kasedhiyan bab http://www.knwautobody.com utawa informasi, produk, layanan, utawa grafis related sing ing http://www.knwautobody.com kanggo maksud apa waé. Mulane wae percoyo sampeyan wis manggonake ing katrangan strictly ing dhewe resiko.

Ing acara ora bakal kita dadi tanggung jawab kanggo maksud apa mundhut utawa karusakan kalebu tanpa watesan, mundhut utawa karusakan langsung utawa consequential, utawa mundhut utawa karusakan apa njedhul saka mundhut data utawa bathi njedhul saking, utawa karo, nggunakake http://www.knwautobody.com.

Liwat http://www.knwautobody.com sampeyan bisa pranala menyang situs liyane kang ora kawengku ing kontrol http://www.knwautobody.com. Kita ora duwe kontrol liwat alam, isi lan kasedhiyan Camping sing. Gawan pranala wae ora kudu ora pati jelas rujukan utawa nyetujui sing ditulis ing wong-wong mau.

Saben gaweyan wis digawe supaya http://www.knwautobody.com munggah lan mlaku lancar. Nanging,http://www.knwautobody.com ora tanggung jawab kanggo, lan ora bakal tanggung jawab kanggo, http://www.knwautobody.com kang sementara kasedhiya amarga masalah technical ngluwihi kontrol kita.