Mariksa transmisi Jeung diangken

Di posting urang saméméhna we katutupan minyak engine kasus engkol, kumaha cek eta jeung naon néangan. Dina ieu tulisan urang bakal nutupan mariksa cairan pangiriman jeung naon néangan.

Gigireun minyak engine, minyak pangiriman ieu meureun nu cairan pangpentingna saterusna. Ieu téh penting pikeun transmisi otomatis boga tingkat nu ditangtoskeun supados ka beroperasi bener jeung boga shift pangiriman bener jeung mastikeun hirup lila.

Mariksa transmisi Jeung diangken

Hal kahiji we sugan aya balik ka payun jeung mariksa tingkat cairan transmisi nu. Lokasi dip iteuk jeung narik kaluar tanpa jalan kandaraan. Kadang aya parentah nu aya dina dip iteuk ngeunaan cara mariksa cairan nu. Ogé kasampak dina manual boga eta upami Anjeun gaduh hiji sadia, parentah nu kudu ditempatkeun dina cairan. Paling pabrik nembongkeun yen kandaraan kudu haneut, engine jalan jeung di nétral. Ngusap off dipstick jeung deui nyelapkeun-eta jeung narik kaluar deui jeung pariksa yen cairan nu aya dina wates disarankeun. Ogé bau cairan nu, teu kudu boga ambeu kurban. Paling transmisi kudu boga tint beureum kana éta hal ogé teu jadi sagemblengna hideung (ieu gumantung kana kumaha luhur mileage téh aya dina kendaraan).

Jeung sababaraha kandaraan leuwih anyar, transmisi mangrupa unit sagemblengna disegel, hartina teu bisa nambah atawa komo mariksa cairan nu. Jeung kandaraan ieu jeung kandaraan nu bisa mariksa sapuk, urang ngusulkeun anjeun pikeun balik ka payun jeung ngajalankeun tutumpakan. Lamun kandaraan anu tiis, bari Anjeun nyetir, bewara lamun kandaraan anu shifting mulus. Dipikaresep ku urang ngalakonan ieu dua cara. Hiji, ti stop lengkep, gently mere eta leuwih throttle salaku jeung kaayaan nyetir normal. Kadua, ti stop lengkep nyokot off harder jeung leuwih gancang. Rpms umumna bakal balik saeutik leuwih luhur saméméh shifts engine lamun nguji cara ieu. Upami Anjeun gaduh nu boga kandaraan dina mobil Anjeun meureun hoyong hayu eta nyaho naon anjeun ngalakonan saméméh leungeun ngarah moal boga serangan jantung jeung mikir anjeun nyoba cimata nepi mobil maranéhanana. Lamun pangiriman a anu tiis nyaéta hiji waktu lamun bakal meta luhur jeung teu mindahkeun mulus. Mariksa lamun ningali rpms (révolusi per menit engine) ngajalankeun luhur jeung engine anu digawé teuas saméméh shifts pangiriman. Ogé lamun kendaraan anu alus jeung haneut, nyokot bewara deui kumaha kandaraan anu shifting.

Ngarobah cairan pangiriman teu hiji hal anu dipigawé minangka rutin dipigawé kawas ngarobah minyak engine. Tapi, kudu dirobah nurutkeun pabrik saran. Inpo ieu kudu didaptarkeun di manual boga, jeung mudahan seller ngabogaan hiji. Urang fans teu gedé sahiji sistem nu robah cairan pangiriman ku cara nyokot kaluar ku tube eusian. Sababaraha tempat parobahan minyak ngalakonan ieu, jeung urang geus katempo mana sanggeus ieu dipigawé lamun kandaraan boga 100,000 mil dina eta geus dipigawé leuwih loba ngarugikeun ti alus. Sanggeus sanggeus ieu dipigawé kandaraan moal mindahkeun bener. Sok nanya nu boga lamun maranehna geus miboga transmisi nu serviced jeung kumaha ieu serviced jeung mana. Kami ngarékoméndasikeun lamun cairan téh kudu dirobah balik ka payun jeung leupaskeun pan pangiriman jeung ngarobah filter nu.

Anu pamungkas, anjeun sok hayang nyokot kandaraan yén anjeun tempo purchasing ka montir Certified méré eta a sakali leuwih saméméh purchasing. Anjeun oge kudu meunangkeun wahana laporan kaayaan lamun ningali wahana ngabogaan catetan service sadia ti dealer nu. Lamun kandaraan anu serviced di dealer maranéhanana biasana wartoskeun ka pausahaan laporan utama kaayaan tutumpakan tur mantuan ngajaga catetan sakabeh ladenan kacatet dipigawé pikeun wahana.

Pos ieu dijieun ku salah sahiji nu boga jeung nyadiakeun eta keur dipake jeung kapentingan éta pamiarsa. Urang geus teu narima nu mana wae nu santunan ti affiliates séjén dina loka ieu pikeun nulis tulisan.