Priksa Transmission Lan adi

Ing kirim kita sadurunge kita dijamin lenga engine cilik nglakokake, carane dipriksa lan apa katon kanggo. Ing kirim kita bakal tutup mriksa adi transmisi lan apa katon kanggo.

Sabanjure kanggo lenga engine, lenga panularan endi sing mbokmenawa adi paling penting sabanjuré. Iku penting kanggo transmisi otomatis duwe tingkat sing tepat supaya wong-wong mau kanggo operate bener lan duwe shift transmisi mlaku lan mesthekake urip dawa.

Priksa Transmission Lan adi

Wangsulan: Bab ingkang kita do Monggo dipun lajengaken lan dipriksa tingkat adi saka transmisi. Goleki dip kelet lan narik metu tanpa mlaku kendaraan. Kadhangkala ana instruksi ana ing daptar acara kelet carane dipriksa adi. Uga katon ing manual nduweni yen sampeyan duwe siji kasedhiya, pandhuan kudu dumunung ing cairan. Paling manufaktur nunjukaké sing kendaraan sing arep anget, engine mlaku lan ing Neutral. Ngilangke mati dipstick lan maneh masang-lan narik metu maneh lan mriksa adi ing watesan dianjurake. Uga mambu adi, iku ora kudu mambu obongan. Paling transmisi kudu kelir abang kanggo wong-wong mau uga lan ora babar blas ireng (iki gumantung carane dhuwur biaya punika ing kendaraan).

Karo sawetara kendaraan anyar, transmisi punika unit babar blas ngetokake kuwasane nggawe, arti sing ora bisa nambah utawa malah dipriksa adi. Karo kendaraan iki lan kendaraan sing bisa dipriksa memper, disaranake sing Monggo dipun lajengaken lan drive kendaraan. Yen kendaraan iku kadhemen, nalika sampeyan lagi nyopir, sok dong mirsani yen kendaraan wis owah-owahan lancar. Kita kaya apa iki rong cara. Siji, saka mandeg lengkap, alon-alon menehi iku luwih katup karo kahanan driving normal. Kapindho, saka mandeg lengkap njupuk mati harder lan luwih cepet. Rpms umume bakal pindhah luwih sethitik sadurunge Nggeser engine nalika Testing cara iki. Yen sampeyan duwe pemilik kendaraan ing mobil sampeyan bisa uga pengin supaya padha ngerti apa sing dilakoni sadurunge tangan supaya padha ora duwe serangan jantung lan mikir sing nyoba kanggo luh munggah mobil. Nalika transmisi iku kadhemen siji wektu nalika iku bakal tumindak munggah lan ora ngalih lancar. Dipriksa kanggo ndeleng yen rpms (révolusi engine per menit) sing mlaku dhuwur lan engine apa hard sadurunge Nggeser transmisi. Uga nalika kendaraan apik lan anget, njupuk kabar maneh saka carane kendaraan wis owah-owahan.

Ganti adi panularan endi sing ora soko sing wis rampung minangka ajeg rampung kaya ganti lenga engine. Nanging, iku kudu diowahi miturut manufaktur Rekomendasi. Alexa iki kudu kadhaptar ing manual nduweni, lan mugia bakul nduweni siji. We are fans ora amba saka sistem sing ngganti adi transmisi dening njupuk metu ing tabung Isi. Sawetara panggonan owah-owahan lenga nindakake iki, lan kita wis katon ngendi Duwe iki rampung nalika kendaraan wis 100,000 mil ing wis rampung gawe piala luwih saka apik. Sawise Duwe iki rampung kendaraan ora bakal ngalih mlaku. Tansah takon pemilik yen padha wis transmisi dilayani lan cara iki dilayani lan ing ngendi. Muaturun yen adi iku bakal diganti Monggo dipun lajengaken lan nyelehake pan transmisi lan ganti Filter.

Pamungkas, sampeyan bisa tansah arep njupuk kendaraan sing considering mundhut menyang mekanik certified kanggo menehi sapisan liwat sadurunge mundhut. Sampeyan uga kudu njaluk kendaraan laporan kondisi kanggo ndeleng yen kendaraan wis cathetan layanan kasedhiya saka bakul. Nalika kendaraan sing dilayani ing bakul padha biasane laporan iku kanggo perusahaan laporan utama kondisi kendaraan lan mbantu njaga ngrekam kabeh layanan direkam rampung kanggo kendaraan.

Iki kirim iki digawe dening salah siji saka pihak sing nduweni lan nyedhiyakake kanggo nggunakake lan entuk manfaat saka iku nonton. Kita wis ora ditampa wae ganti rugi saka afiliasi liyane ing situs iki kanggo nulis post iki.