Mariksa Engine Minyak Saméméh Meuli A Car Dipaké

Purchasing kandaraan dipaké bisa jadi tugas daunting. There are a few things that you can check yourself to ensure that you are getting a good vehicle and good quality. One of the most important things you need to check when buying a used vehicle is the engine crank case oil. Dina ieu tulisan urang bakal nutupan kumaha Cek aranjeunna jeung naon néangan.Mariksa Engine Minyak Saméméh Meuli A Car Dipaké

Hal pisan kahiji dipikaresep ku urang mariksa lamun nempo leuwih mobil nu dipaké nya éta minyak engine. Salah sahiji hal paporit mah mun geus balik ka payun jeung diuk di jero mobil jeung néangan hiji stiker minyak parobahan pamungkas ti hiji pausahaan parobahan minyak reputable. Tingali tanggal jeung mileage nu ieu robah oge kasampak di mileage nu odometer nu ayeuna maca. Pastikeun yén éta téh teu baheula alatan dina boh mileage jeung tanggal. Ogé mariksa pikeun mastikeun yén minyak anu didaptarkeun dina stiker nu loyog jeung beurat sarua minyak nu disarankeun ku produsén. Paling kali eta gampang pikeun nangtukeun naon anu beurat bener minyak ku saukur néangan dina tiung. Paling pabrik daptar eta aya dina kasus engkol eusian minyak cap atawa maranéhanana boga stiker sababaraha mana dina tiung nu mere informasi.

Ogé anjeun kudu nanya boga lamun aya nu ngagunakeun minyak sintétik atawa konvensional. Pasalna nyaeta sakali kandaraan a geus miboga minyak sintétik dipaké dina kasus engkol nyaéta yén anjeun anggap nuluykeun ngagunakeun sintétik pikeun nyegah masalah lubrication. Sababaraha kandaraan leuwih anyar ayeuna datang jeung minyak sintétik dina kasus engkol ti pabrik, tur di ditu moal aya stiker dina tiung atawa dina support core nétélakeun yén kandaraan ngan bisa geus minyak sintétik dipaké di jerona. Hiji hal inget ngeunaan synthetics mangrupa hal anu bakal ngarugikeun anjeun nyata leuwih lamun ngabogaan parobahan minyak. Hiji parobahan minyak jeung minyak biasa bakal ngarugikeun $20 ka $25, bari an parobahan minyak jeung synthetics bakal ngarugikeun $50 ka $80 gumantung sabaraha minyak kasus engkol nahan.

 

Teras, anjeun rek indit ka payun jeung muka tiung. Lokasi engine engkol kasus dip iteuk. Biasana dip ieu teken boga cecekelan konéng atawa kenop. Boga rag sareng anjeun. Balik ka payun jeung tarik dip iteuk jeung ngusap dipareuman. Then reinstall the dip stick and pull it out again and check to see that the oil is in the recommended range. Nu dipsticks geus sababaraha nurun markings dina eta nunjukkeun range operasi aman minyak kasus engkol. Pasang sababaraha minyak dina ramo Anjeun, atawa lamun rag anjeun geus bodas, balik ka payun hiji nyokot katingal alus di eta. Naon warna eta? Dina hiji engine nu boga 150 rebu mil atawa kurang, sakuduna mibanda sahanteuna rada tina penampilan emas ka eta. Lamun geus kotor saeutik geus oke, utamana lamun geus deukeut ka waktu pikeun ngarobah minyak deui.

Teras, bau minyak ( Saha atuh anu hurung lucu, tapi dipercanten kuring). Teu kudu boga ambeu kurban ka eta. Teu kudu boga ambeu gas ka eta boh. Lamun bau kawas gas atah, mangka aya masalah jeung sistim suluh jeung bisa dumping suluh atah kana crankcase nu. Paling kali sanajan ieu bakal nangtukeun off lampu engine dipariksa.

Mariksa minyak engine mangrupa salah sahiji loba hal anu kudu dipariksa guna assure yén anjeun meuli kandaraan kualitas alus. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan hal mariksa jeung cara anu pangalusna pikeun Cek aranjeunna, nganjang website urang @ KNWAutobody.com

 

 

 

Pos ieu dijieun ku salah sahiji nu boga jeung nyadiakeun eta keur dipake jeung kapentingan éta pamiarsa. Urang geus teu narima nu mana wae nu santunan ti affiliates séjén dina loka ieu pikeun nulis tulisan.