Priksa Engine Oil Sadurunge Tuku A Car Digunakake

Mundhut kendaraan digunakake bisa tugas satunggaling perkawis ingkang ngajrihi. Ana sawetara bab sing sampeyan bisa mriksa dhewe kanggo mesthekake yen sampeyan njupuk kendaraan apik lan kualitas apik. Salah siji bab sing paling penting kudu mriksa nalika tuku kendaraan sing dipigunakaké yaiku lenga cilik engine nglakokake. Ing kirim kita bakal nutupi carane dipriksa lan apa katon kanggo.Priksa Engine Oil Sadurunge Tuku A Car Digunakake

Wangsulan: Bab ingkang kawitan banget kita kaya dipriksa nalika looking liwat mobil sing dipigunakaké yaiku lenga engine. Salah siji saka iku favorit do Monggo dipun lajengaken lan njagong nang mobil lan katon kanggo stiker lenga owah-owahan pungkasan saka perusahaan owah-owahan lenga biso dipercoyo. Katon ing tanggal lan biaya sing wis diganti lan uga katon ing biaya sing Odometer lagi maca. Priksa manawa iku ora liwat amarga ing salah siji biaya lan tanggal. Uga dipriksa kanggo nggawe manawa lenga sing wis kadhaptar ing stiker cocog bobot padha lenga sing dianjurake dening Produsèn. Paling kaping iku gampang kanggo nemtokake apa bobot bener saka lenga dening mung looking ing hood. Paling manufaktur dhaptar iku ana ing kasus nglakokake Isi lenga tutup utawa padha duwe stiker sawetara ngendi ing hood sing menehi informasi.

Sampeyan uga kudu takon pemilik yen lagi nggunakake lenga tiron utawa conventional. Alesan punika sapisan kendaraan wis lenga tiron digunakake ing cilik nglakokake iku sing Upaminipun terus nggunakake tiron supaya masalah lubrication. Sawetara kendaraan anyar saiki teka karo lenga tiron ing cilik nglakokake saka pabrik, lan bakal ana stiker ing hood utawa ing support inti ngandani yen kendaraan mung bisa wis lenga tiron digunakake ing. Siji bab elinga bab sintetis iku biaya sing bakal Ngartekno luwih akeh nalika gadhah owah-owahan lenga. Owah-owahan lenga karo lenga biasa bakal biaya $20 kanggo $25, nalika owah-owahan lenga sintetis bakal biaya $50 kanggo $80 gumantung carane akeh lenga cilik nglakokake ngemu.

 

Sabanjure, sing arep Monggo dipun lajengaken lan mbukak hood. Goleki engine nglakokake cilik dip kelet. Biasane daptar acara iki tabuh duwe nangani kuning utawa kenop. Duwe klambi karo sampeyan. Monggo dipun lajengaken lan narik mudhun kelet lan ngilangke mati. Banjur instal maneh dip kelet lan narik metu maneh lan mriksa weruh sing lenga ing sawetara dianjurake. Ing dipsticks duwe sawetara Urut saka tondho ing mau nuduhake sawetara operasi aman saka lenga cilik nglakokake. Sijine sawetara saka lenga ing driji, utawa yen klambi sing duwe putih, ndhisiki njupuk dipikir apik ing. Apa warna iku? Ing engine sing wis 150 ewu mil utawa kurang, iku kudu ing paling Luwih saka katon Golden menyang. Yen iku reged sethitik iku oke, utamané yen wis cedhak kanggo wektu kanggo ngganti lenga maneh.

Sabanjure, mambu lenga ( Aku ngerti sing muni lucu, nanging dipercaya kula). Iku ora kudu mambu obongan kanggo iku. Iku ora kudu mambu gas kanggo iku salah siji. Yen mambu kaya gas mentahan, banjur ana masalah karo sistem bahan bakar lan bisa mbuwang bahan bakar mentahan menyang crankcase ing. Paling kaping sanadyan iki bakal Nyetel mati lampu engine mriksa.

Priksa lenga engine salah siji saka akeh bab-bab sing kudu dicenthang supaya njamin sing tuku kendaraan saka kualitas apik. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab dipriksa lan cara paling apik kanggo mriksa wong, ngunjungi situs web kita @ KNWAutobody.com

 

 

 

Iki kirim iki digawe dening salah siji saka pihak sing nduweni lan nyedhiyakake kanggo nggunakake lan entuk manfaat saka iku nonton. Kita wis ora ditampa wae ganti rugi saka afiliasi liyane ing situs iki kanggo nulis post iki.