Mariksa A Kandaraan rem

Upami Anjeun keur meuli mobil digunakeun salian ngalakonan cairan séjén nu urang geus ngusulkeun nu mariksa, Anjeun oge kudu mariksa kandaraan rem. Rem dina kandaraan a nu hiji hal nu dirancang pikeun maké kaluar. Ieu téh mangrupa gesekan antara rotor jeung hampang nu ngeureunkeun tutumpakan lamun panawaran rem. Lamun boh hampang jeung cakram anu disusun ku baja hardened teu tangtu meunang nu mana wae nu power stopping. Dina artikel ieu kami baris nutupan mariksa rem hareup dina mobil, jeung truk.

Checking A Used Cars Brake System

On mobil leuwih anyar jeung rims kabuka eta bisa adil gampang meunangkeun glance gancang di kaayaan rem. Rem hareup nu di mana waé antara 60 jeung 70 persén daya stopping Anjeun. Sawaktos Anjeun pertama leumpang nepi ka kandaraan nu bisa kasampak di rotors marake hareup ku néangan ngaliwatan pasisian jeung mariksa kaayaan nu rotors. Pastikeun yen kendaraan teu acan disetir, disebutkeun maranehna bakal ka panas noél. Mugia rims cukup kabuka ku kituna anjeun bisa meunangkeun glance alus di antarana. Coba tur tingal lamun aya bewara nu mana wae nu ridges sakuliah rotor nu. Lamun anjeun bisa lengket jari Anjeun ngaliwatan pasisian Anjeun oge bisa ngarasa rotor ka ngadeteksi lamun aya ridges sakuliah rotor nu. Lamun aya, aya hiji kasempetan alus nu wahana kudu pakasaban marake geura-giru. Lamun rotor nyaeta nice jeung lemes mangka nu hiji indikasi alus nu rem anu di bentuk alus.

Anjeun ogé bakal hoyong buka tiung jeung mariksa cairan marake. Aya boh a indikator tingkat dina luar teromol cairan marake, atawa aya dip iteuk dina cap filler. Pastikeun yen cairan anu aya dina watesan husus. Lamun geus low bisa jadi indikator lain kandaraan anu merlukeun pakasaban marake. Salaku hampang maké, nu pistons dina calipers ngalegaan leuwih tebih merlukeun pamakéan cairan leuwih.

Ayeuna nuju ka payun tur meunangkeun dina kendaraan jeung ngahurungkeun ignition dina, tapi teu ngamimitian mobil. Candak bewara tina sakabéh lampu indikator dina dash nu. Does the vehicle have an ABS light or brake light? Cahya ABS nyaéta Anti konci System marake jeung dina kaayaan ngerem ekstrim diverts ngerem daya pikeun roda séjén tetep kendaraan ti bade kana skid a. Cahya ieu biasana konéng dina dash jeung “Ngerem” cahya biasana beureum. Ayeuna mimitian mobil jeung pastikeun yén lampu ieu rék kaluar. Lamun maranehna mareuman, mangka sakabeh kontak di sistim marake kudu guna gawe. Lamun hiji cahaya ABS atawa marake cahya tetep aya dina, mangka sistem marake aya dina kudu ngalayanan.

Teras, anjeun rek indit ka payun jeung ngajalankeun tutumpakan. Sedengkeun anjeun nyetir panawaran rem jeung nyokot bewara pikeun naon kabayang steering teu. Teu kendaraan terus nuju di hiji garis lempeng, atawa teu eta narik ka hiji sisi nu sejenna. Wahana kudu terus nuju di hiji garis lempeng, lamun metot ka hiji sisi atawa séjénna mangka hiji sisi rem berpungsi harder ti nu sejen tur nunjukkeun yén layanan marake diperlukeun. Anjeun oge hoyong ngadangukeun bari nerapkeun rem. Ulah sakitu noise squealing atawa grinding noise? Lamun maranehna squeal nya éta hiji indikator nu pakasaban marake disababkeun. Loba mobil ayeuna dilengkepan naon anu disebut “Squealers” dina hampang marake. Hal ieu dirarancang ku kituna lamun hampang maké turun ka hiji titik nu tangtu anu “squealer” némpél rotor nu letting nyaho kendaraan perlu hampang tur mantuan ngajaga rotors. Mun anjeun ngadangu grinding – well eta pasti perlu indit ka toko perbaikan geus rem melong.

On kandaraan leuwih anyar nu Anjeun tempo purchasing, Anjeun oge bisa mesen hiji laporan sajarah kandaraan lamun ningali wahana geus dijaga ku dealer jeung lamun nembongkeun waktu keur ngalayanan. Tapi, wahana teu meunang geus dijaga ku dealer jadi catetan ieu bisa jadi teu sadia. Dina tiap hal, sateuacan Anjeun meuli, Anjeun nanya lamun anjeun bisa nyokot kandaraan ka montir lokal Anjeun boga eta dipariksa kaluar méré Anjeun sapotong saeutik leuwih pikiran.

Pos ieu dijieun ku salah sahiji nu boga jeung nyadiakeun eta keur dipake jeung kapentingan éta pamiarsa. Urang geus teu narima nu mana wae nu santunan ti affiliates séjén dina loka ieu pikeun nulis tulisan.