Priksa A Vehicles Brakes

Yen sampeyan tuku mobil dipigunakaké saliyane kanggo mengkono cairan sing kita wis disaranake sing dipriksa, sampeyan uga kudu dipriksa kendaraan rem. Brakes ing kendaraan sing siji bab sing dirancang kanggo nyandhang metu. Iku gesekan antarane rotor lan bantalan sing mungkasi kendaraan nalika aplikasi rem. Yen bantalan lan cd padha digawe metu saka hardened baja sing ora bakal njaluk wae tenaga ngerem sing. Ing artikel iki kita bakal nutupi mriksa rem ngarep ing montor lan Trak.

Checking A Used Cars Brake System

Ing montor anyar karo pelek mbukak bisa nyedhaki gampang kanggo njaluk marketing cepet ing kawontenan rem. Rem ngarep ngendi wae antarane 60 lan 70 persen tenaga ngerem sing Panjenengan. Nalika sapisanan lumaku nganti kendaraan sing bisa katon ing rotors brake ngarep dening looking liwat pelek lan mriksa kawontenan ing rotors. Priksa manawa kendaraan durung mimpin, digunakake padha bakal panas kanggo tutul. Mugia pelek sing cukup mbukak supaya sampeyan bisa njaluk marketing apik ing wong-wong mau. Coba lan weruh yen sampeyan sok dong mirsani sembarang ridges tengen rotor. Yen sampeyan bisa kelet driji liwat pelek sampeyan uga bisa aran rotor kanggo ndeteksi yen ana ridges tengen rotor. Yen ana, ana kasempatan apik sing kendaraan kudu proyek brake rauh. Yen rotor punika becik lan Gamelan banjur iku pratondo becik sing rem ing wangun apik.

Sampeyan uga bakal arep mbukak hood lan dipriksa adi brake. Ana salah siji indikator tingkat ing sanjabane canister adi brake, utawa ana daptar acara kelet ing tutup ngisi. Priksa manawa adi punika ing watesan kasebut. Yen kurang bisa Indikator liyane sing kendaraan ing mbetahaken proyek brake. Minangka bantalan nyandhang, piston ing calipers ngluwihi luwih mrintahake nggunakake adi liyane.

Saiki Monggo dipun lajengaken lan njaluk ing kendaraan lan nguripake kontak ing, nanging ora miwiti mobil. Njupuk kabar kabeh lampu indikator ing mlayu. Does the vehicle have an ABS light or brake light? Cahya ABS mung Anti-kunci System Brake lan ing kahanan rem nemen diverts rem daya kanggo gembong liyane supaya kendaraan saka arep menyang gondhelan a. Cahya iki biasane kuning ing mlayu lan “Brake” cahya biasane abang. Saiki miwiti mobil lan manawa iki lampu metu. Yen padha mateni, banjur kabeh ing sistem brake arep apa supaya. Yen cahya ABS utawa Brake cahya tetep ing, banjur sistem brake ing mbetahaken pelayanan.

Sabanjure, sing arep Monggo dipun lajengaken lan drive kendaraan. Nalika sampeyan lagi nyopir aplikasi rem lan njupuk kabar minangka kanggo apa setir ora. Panjenengan kendaraan terus menyang ing baris sakcara, utawa ora iku narik kanggo salah siji utawa liyane. Kendaraan kudu terus menyang ing baris sakcara, yen narik kanggo salah siji utawa liyane banjur salah siji saka rem apa harder saka liyane lan nuduhake yen layanan brake perlu. Sampeyan uga arep kanggo ngrungokake nalika nglamar rem. Aja padha nggawe swara squealing utawa mecah gangguan? Yen padha squeal iku indikator yen proyek brake amarga. Akeh montor saiki dilengkapi karo apa sing disebut “Squealers” ing brake pads. Punika dirancang supaya nalika bantalan nyandhang mudhun kanggo titik tartamtu “squealer” demok rotor ngeculke ngerti kendaraan perlu bantalan lan mbantu nglindhungi rotors. Yen sampeyan krungu mecah – uga temtunipun perlu kanggo pindhah menyang toko Diposaken duwe rem kapandeng ing.

Ing kendaraan anyar sing considering mundhut, sampeyan uga bisa supaya laporan Sajarah kendaraan kanggo ndeleng yen kendaraan wis maintained dening bakul lan yen nuduhake wektu kanggo pelayanan. Nanging, kendaraan uga ora wis maintained dening bakul supaya cathetan iki bisa uga ora kasedhiya. Ing kasus, sadurunge sampeyan tuku, sampeyan takon yen sampeyan bisa njupuk kendaraan kanggo mekanik lokal duwe dicenthang metu kanggo menehi a Piece sethitik luwih saka atine.

Iki kirim iki digawe dening salah siji saka pihak sing nduweni lan nyedhiyakake kanggo nggunakake lan entuk manfaat saka iku nonton. Kita wis ora ditampa wae ganti rugi saka afiliasi liyane ing situs iki kanggo nulis post iki.