Raportet Cheap Car Historia dhe të lirë Vin Kontrollo Shqyrtime

Shot Screen 2015-01-28 në 6.11.31 PM

Favoritet tona – Auditimi vin /Vin Alert

(Shkoni poshtë për të lexuar komente Tona)

Përshëndetje të gjithëve, Ken këtu, dhe unë kam qenë në biznesin e trupit auto për mbi 20 vjet, dhe kanë pasur një dyqan mekanik për të kaluarën 15. Një shërbim që ne ofrojmë për klientët tanë është që të shikoni një makinë të përdorur para se të blerë atë. Shumë herë ne kemi qenë në gjendje për të të treguar se automjeti ishte më parë në një aksident me vetëm një vështrim të shpejtë rreth.Raportet Historia automjeteve

 

Ne që kemi filluar duke rekomanduar që njerëzit të shkojnë përpara dhe të blejë një raport të historisë automjet për të marrë disa informata në një automjet para ata sjellin atë për ne. Në këtë mënyrë ata mund të kurseni veten disa para dhe kohë në qoftë se raporti tregon se automjeti ka qenë në një aksident keqe, apo çështje mekanike.

Ne kemi vënë së bashku disa komente në kompani të ndryshme numri vin kontrolloni se ne si. Jo të gjitha raportet e historisë automjeteve janë krijuar të barabartë, dhe disa kompani janë më të mira për njerëz të ndryshëm në rrethana të ndryshme. Mbani në mend, nuk ka asnjë mënyrë për ndonjë kompani të dinë gjithçka një automjet ka qenë përmes, kjo është vetëm një pikënisje e mirë para se të marrë një automjet për mekanik tuaj që të ketë atë kontrolluar nga.

 

Top Raportet Car Historia Dhe Vin Numri Lookup Shqyrtime -

 

Auditimi vin - Shih Rishikimi Këtu

Raporti i madh për të bërë kontrolle vin. Ata bëjnë raporte për të gjitha automjetet, bën dhe modele për makina dhe kamionë, motorcycles, dhe RV-së. Kostoja është vetëm $9.99, kështu kundrejt konkurrencës kjo mund të jetë një kursim i madh në krahasim me $35. Jep informacion të rëndësishme të tilla si problemet titullin, rrugëmatës mundur ngatërrime, informacion automjeteve, kontrolle përplasje bashku me junk, rikuperoj dhe sigurimit kontrolle.

 

Vin Alert -

Ky është një tjetër burim i mirë dhe është më e mirë për dikë duke kërkuar në disa automjete. Ne si këtë një sepse ju mund të urdhërojë vetëm një kontroll vin për $9.99 OSE nëse jeni duke kërkuar në mjaft automjete pak ju mund të merrni 10 Vin numrin lookups për vetëm $16 dhe ju mund t'i përdorë ato në çdo kohë, ata nuk skadon në 30 ditë. Ky shërbim do të japë të njëjtin informacion si Vin Auditimit dhe kontrolloni limoni dhe Liens pazbuluara.

 

Kur ju jeni duke blerë një makinë para-pronësi nga një individ apo nga një pikë shitjeje, një rekord i historisë automjeteve është një dokument i vlefshëm që ju ndihmon të bëni të sigurtë që automjeti jeni duke blerë nuk është një limon dhe se ajo nuk do të jetë e rrënuar me probleme në të ardhmen.

Në të kaluarën nuk kishte asnjë mënyrë për të kontrolluar një histori automjete, dhe ju mund të bazojë vetëm blerjen tuaj në atë që ju mund të shihni sa i përket se si është ruajtur automjeti dhe se si ajo dukej. Megjithatë, me internet, tani ju lehtë mund të shkoni në internet dhe shikoni një rekord automjetet histori.

Ka disa kompani në internet që ofrojnë këto shërbime. Por që e bëjnë që ju të zgjidhni nga? Sa këto kosto raportet nuk ndryshojnë nga ofruesi tek siguruesi, por ju japin në thelb të njëjtin informacion e. Tarifat mund të jetë nga kudo në mes $15 dhe $40. Këto kompani të mbledhur informacion nga mbulimin e sigurimit të automobilave të, raportet e policisë dhe Departamenti i Automjeteve Motorike dhe burime të tjera.

Nuk riVin Kontrollonialeat ka asnjë downside për të blerë një kontroll vin, përveç për koston, kështu që me të vërtetë është një ide e mirë. Një kontroll i lirë vin është një mjet i madh kur negociuar çmimin e makinave ju jeni duke menduar të blini, sepse ajo mund të zbulojë disa probleme të vogla, duke ju dhënë levave në negocimin e çmimit. Në qoftë se të dhënat tregojnë çështjet madhore, atëherë ju mund të ecin tutje duke e ditur se ju shpëtoi vetëm vetes një bandë e dhimbje koke.

 

Ky informacion do t'ju ndihmojnë gjithashtu të përcaktojë nëse automjeti ju jeni duke konsideruar blerjen është me të vërtetë ia vlen apo jo dhe nëse ajo mund të jetë një gropë para në të ardhmen.

Blerja e një makinë të dorës së dytë zakonisht është një zgjedhje e zgjuar pasi që ata janë shumë më të përballueshme dhe dikush tjetër e ka marrë goditjen mbi çmimin e blerjes dhe ka humbur paratë pasi makina është shtyrë jashtë shumë, por ju duhet për të mbrojtur veten dhe investimeve tuaj duke marrë një kontroll vin.

Gjithashtu ky informacion do t'ju ndihmojë të përcaktojë nëse automjeti është përmbytje të dëmtuara apo jo. Disa përmbytjet dëmtuar makina janë pastruar dhe bërë meksikan dhe hapësirë ​​të duken të reja përsëri dhe të vënë përsëri në treg. Me blerjen e një kontroll të lirë vin nga auditimi Vin, ata do të ju ndihmojë të përcaktojë nëse automjeti është raportuar nga përmbytjet dëmtuar ose jo.

Raporti gjithashtu do t'ju ndihmojë në përcaktimin nëse automjeti është vjedhur ose jo. Hajdutë shpesh do të ngacmoj ose të ndryshojë numrin vin e automjeteve të vjedhura për të ndihmuar të dhënë një titull të pastër në mënyrë që ata mund të kthehet përreth dhe t'ia shesë atë nën emrin e dikujt tjetër.

Në tërësi, duke marrë një kontroll të lirë vin është sigurimi i vërtetë i lirë për t'u siguruar që ju jeni duke marrë një makinë të cilësisë dhe një që shpresojmë se do të ju jap shumë vite probleme shërbim falas.

Disa nga lidhjet në këtë post më lart janë "lidhjet Filialin." Kjo do të thotë në qoftë se ju klikoni mbi link dhe blerë pika, ne do të marrin një komision Filialin. Pavarësisht, ne vetëm të rekomandojë produktet apo shërbimet që ne besojmë se do të shtojë vlerë për lexuesit tanë.