Future Of Blerja Makina te perdorura

With the invent of the internet, buying used cars and all types of vehicles has changed a lot. Consumers are more well equipped and informed about making a purchase and what to look for. The business has changed drastically in the last 40 years and especially the last decade. People can go online and look […]

Kontrolluar një automjete Brakes

Nëse jeni duke blerë një makinë të përdorur, përveç duke bërë lëngjet e tjera që kemi sugjeruar që ju të kontrolloni, ju gjithashtu duhet të kontrolloni frenat automjetet. Frenat në një automjet janë një gjë që janë të dizajnuara për të veshin jashtë. It is the friction between the rotor and the pads that stop the […]

Kontrollimi transmetimit dhe Fluid

Në postin tonë të mëparshëm kemi mbuluar vaj Crank motor rast, si për të kontrolluar atë dhe çfarë për të kërkuar. Në këtë post, ne do të mbulojë kontrolluar lëngun transmetimit dhe çfarë për të kërkuar. Next në vaj motori, Vaj transmetimit është ndoshta lëngu tjetër më i rëndësishëm. It is vital for automatic transmissions to have the […]

Kontrollimi Engine Oil Para Blerja A Car te perdorura

Blerja e një makinë të përdorur mund të jetë një detyrë e frikshme. Ka disa gjëra që ju mund të kontrolloni veten për të siguruar që ju jeni duke marrë një makinë të mirë dhe cilësi të mirë. Një nga gjërat më të rëndësishme që ju duhet për të kontrolluar kur blejnë një makinë të përdorur është vaj motori rasti fiksime. In this post […]