Иднината на купување на користени автомобили

With the invent of the internet, buying used cars and all types of vehicles has changed a lot. Consumers are more well equipped and informed about making a purchase and what to look for. The business has changed drastically in the last 40 years and especially the last decade. People can go online and look […]

Проверка на возила Кочници

Ако си за купување на половен автомобил во прилог на тоа на други медиуми кои ги посочија дека ќе се провери, исто така ќе треба да се провери сопирачките на возила. Сопирачките на возилото се една работа, кои се дизајнирани да се истроши. It is the friction between the rotor and the pads that stop the […]

Проверка на пренос и Флуид

Во претходниот пост ние опфатени чудак случај на моторното масло, како да се провери и што да барате. Во овој пост ние ќе ги покрие проверка за пренос на течности и што да барате. Во близина на моторното масло, маслото за менувачот е веројатно следниот најважниот течност. It is vital for automatic transmissions to have the […]

Проверка на моторно масло Пред Купување на половен автомобил

Купување на половни возила може да биде тешка задача. Постојат неколку работи кои можете да се провери да се осигура дека ќе се добива добар возило и со добар квалитет. Една од најважните работи што треба да проверите при купување на половни возила е случај моторното масло чудак. In this post […]