Panyingkepan Affiliate

Panyingkepan Affiliate

Nu boga http://www.knwautobody.com bisa nampa ganti pikeun saran dilakukeun dina rujukan ka produk atawa jasa dina website ieu.

Santunan ieu bisa jadi dina wangun duit, ladenan atawa produk complimentary jeung bisa aya tanpa action nu mana wae nu ti nganjang website. Kudu meuli produk atawa jasa anu disarankeun ku http://www.knwautobody.com, eta dipikaharti nu sababaraha bentuk santunan bisa dilakukeun pikeun http nu://www.knwautobody.com boga. Salaku conto, lamun klik dina hiji tutumbu affiliate di http://www.knwautobody.com terus nyieun meuli produk atawa jasa disarankeun, http://www.knwautobody.com boga narima santunan bisa.

Panyingkepan Compensation ieu geus disadiakeun pikeun panangtayungan jeung ka pinuh nyingkab mana wae hubungan antara http://www.knwautobody.com produk atawa jasa saran jeung nu boga pamadegan produk atawa jasa.