Affiliate Dhënia e informacioneve shpjeguese

Affiliate Dhënia e informacioneve shpjeguese

Pronari i http://www.knwautobody.com mund të marrin kompensim për rekomandimet e bëra në lidhje me produktet ose shërbimet në këtë faqe interneti.

Ky kompensim mund të jetë në formën e parave, shërbimet apo produktet kompliment dhe mund të ekzistojë pa ndonjë veprim nga një vizitor faqen e internetit. Duhet të keni blerë një produkt ose shërbim që është rekomanduar nga http://www.knwautobody.com, është e kuptueshme që një formë e kompensimit mund të bëhen në http://www.knwautobody.com pronari. Për shembull, në qoftë se ju klikoni mbi një lidhje Filialin në http://www.knwautobody.com dhe pastaj të bëjë një blerje të produktit apo shërbimit të rekomanduara, http://www.knwautobody.com pronar mund të marrin kompensim.

Ky Zbulimi Kompensimi është dhënë për mbrojtjen tuaj dhe të zbulojë plotësisht çdo marrëdhënie ndërmjet http://www.knwautobody.com produktit apo shërbimit rekomandimet dhe pronarët e atyre produktit apo shërbimeve.