Shtëpi

 

Shot Screen 2015-01-28 në 6.11.31 PM

Mirë se vini në faqen tonë të internetit dhe faleminderit për vizitën. Faqja jonë është mbi të gjitha çdo gjë në rrota, më specifikisht, rrota motorizuara! Ne plan për t'ju dhënë informacion shumë të mirë në automjete dhe shërbimet.

Një gjë që ne do të përqëndrohet në është kryesisht blerjen e automjeteve të përdorura, nëse kjo është një makinë apo kamion, motoçikletë, ATV ose RV dhe si për të mirë të mbrojtur veten. Pretty much të gjitha njëjtat gjëra që zbatohen për të gjitha automjetet e renditura më sipër kur blerjen e një makinë të përdorur, ndërsa me RV mund të ketë disa gjëra më shumë që ju duhet të kontrolloni.

listë e plotë përdorur makinën

Ka disa hapa ju duhet të marrë në blerjen e një makinë të përdorur ose kamion. A detyrat e shtëpisë tuaj duke lexuar kritikat e makinave konsumit dhe raportet e makinave të konsumit. Pyetni njerëzit që punojnë me të dhe miqtë për modele të ndryshme të makinave. Mbledhin informata për konsumin e gazit të bëjnë dhe model jeni të interesuar në blerjen e. Kontrolloni ratings besueshmërinë e çdo makinë dhe të llogaritur njerëzit costs.Most dinë se blerja e një automobil përdorur është si kodrina zare. Megjithatë, duke ndjekur hapat e një listë e plotë e makinave të përdorura është një nga mënyrat më të mira për të mbrojtur veten, paratë tuaja dhe për të ndihmuar të minimizuar rreziqet.

Ka një bandë e gjërave që duhet të vlerësohen dhe të kontrollohet në një auto përdorur që ju jeni duke konsideruar blerjen. Shiko të automjetit mbi, A ka nevojë për goma? A jeni duke parë njolla e naftës në tokë nën? Test përzënë makinë, kur ju aplikoni frenat, bën makinë tërheq në një anë apo tjetrën? Nëse ju nuk e shikoni në këto gjëra dhe shumë të tjerë ajo mund t'ju kushtojë një pasuri absolut. Një nga gjërat më të rëndësishme të marrin në konsideratë në të përdorura listë tuaj makinë që ju mund të bëni veten është të kontrolloni historinë e automjeteve.

Blerja e një makinë para-pronësi ose kamion nuk është i ndryshëm nëse e keni blerë nga një parti private apo një pikë shitjeje e makinave të përdorura, me përjashtim të faktit se ju mund të paguani më shumë për një makinë nga një pikë shitjeje. Shitësit e makinave të përdorura zakonisht kanë një teknikë e tyre përdorin një listë e plotë përdorur makinën për të inspektuar dhe kontrolluar makinat që janë blerë në ankand ose tregtohen në, dhe pastaj të përcaktuar nëse makina mund të shitet në shortin e tyre ose jo. Disa makina që janë të tregtohen në dhe janë të junk të plotë do të shitet në ankand, dhe disa do të shiten në tregtarët shumë. Dhe Po, edhe makinat që kanë çështjet dhe problemet mekanike do të shitet në shumë Përfaqësitë dhe ju mund të jetë ai që përfundon blerja e një nga ato makinat që ka probleme. Pyetni tregtari për të treguar ju një raport të gjendjes automjet që kemi kryer në mjetin, ose një automjet kusht raport që ata kanë blerë për automjetin ju jeni duke konsideruar blerjen.

Makina te perdorura për shitje nga ana e sektorit privat (për shitje nga pronari) janë shumë tërheqëse për blerësit potencial për shkak të mendimit se automjeti është marrë kujdesin e duhur nga pronari, dhe se ata mund të merrni një ujdi të vërtetë në qoftë se ata të blejnë atë direkt nga pronari në krahasim me makina dhe kamionë që janë duke u shitur nga shitësve të makinave të përdorura. Njerëzit që shesin makinën e tyre në vete nuk kanë të gjitha shpenzimet që një pikë shitjeje ka. Kjo i lejon të automjeteve të përdorura që janë për shitje nga pronarët të kushtojë një tërësi shumë më pak se një makinë të ngjashme në një pikë shitjeje e makinave të përdorura.

kontroll automjeteve të vjedhuraEdhe pse blerja nga një individ privat mund të jetë pak më të rrezikshme. Ju duhet të jenë të shqetësuar me nëse janë apo jo rrugëmatës është ngatërruar. Dhe me një shitës private dhe një pikë shitjeje ju duhet të jenë të shqetësuar nëse janë apo jo automjeti ka qenë në një aksident keqe apo jo. Dhe me një shitës private, ata me të vërtetë vetë automjetin (është makina e vjedhur)?Numri i drejtuar vin

Një nga gjërat më të mira që ju mund të bëni për të mbrojtur veten nga lart është të shkoni në internet dhe të kërkoni në automjetin në internet. Kjo do të ndihmojë të lajmërojnë për mundshëm ngatërrime rrugëmatës, aksidente të mëdha dhe nëse automjeti është vjedhur apo jo.

Dhe në fund, një gjë që ju duhet të bëni para se të blerë automjeti është e pyesni nëse ju mund të keni automjeti kontrolluar nga mekanik tuaj. Shpresojmë që ju të keni një mekanik që ju besoni dhe do të japë automjetin një të mirë një herë mbi dhe t'ju tërhequr vërejtjen për ndonjë problem të mundshëm.

Stay tuned për faqen tonë si ajo është në ndërtim e sipër dhe ne vazhdimisht do të jetë e informuar atë dhe të siguruar ju me informacion të vlefshëm.

Këtu është një video e madhe ne kemi gjetur se jep informacion të vlefshëm për gjëra për të shikoni për kur të blerë një makinë të përdorur –