Почетна

 

Screen Shot 2015-01-28 на 6.11.31 премиерот

Добредојдовте на нашата веб страница и да благодариме за посетата. Нашиот веб сајт е за сите што се на тркала, поконкретно, моторизирани тркала! Планираме на кои ви даваат најдобрите информации за возила и услуги.

Едно нешто што ние ќе се фокусира, главно, е купување на користени возила, дали тоа е автомобил или камион, мотоцикл, АТВ или Р.В. и како најдобро да се заштитат себе си. Доста сите исти работи се однесуваат на сите возила наведени погоре, кога купување на половни возила, додека со Р.В. може да има уште неколку работи што треба да се провери.

користен автомобил список

Постојат неколку чекори треба да се преземат при купување на половен автомобил или камион. Дали вашата домашна задача, со читање на потрошувачите критика автомобил и потрошувачите извештаи автомобил. Побара од луѓето што работат со и пријатели за различни модели на автомобили. Се соберат информации за потрошувачката на марка и модел на гас сте заинтересирани за купување. Провери рејтингот сигурност на секој автомобил и се пресметува на costs.Most луѓе знаат дека за купување на користен автомобил е како тркалање на генерал. Сепак, следејќи ги чекорите на половен автомобил список е еден од најдобрите начини да се заштитат себе си, вашите пари и да помогне во намалување на ризиците.

Постојат еден куп на работи кои треба да се оценува и прегледуваат еднаш користи авто кои се размислува за купување. Изгледа возилото над, пак треба гуми? Дали сте се види масло дамки на почвата под? Тест возење на автомобилот, кога ќе се применуваат на сопирачките, го автомобилот се повлече на една страна или друга? Ако не се погледне во овие работи и многу други, тоа може да ве чини апсолутна среќа. Една од најважните работи кои треба да се разгледа во вашиот автомобил се користи контролна листа што може да се направи е да се провери историјата на возилото.

Купување на претходна сопственост автомобил или камион, не се разликува дали ќе ги купите од една приватна забава или користен автомобил Застапништва, со исклучок на фактот дека може да се плати повеќе за автомобил од Застапништва. Користи дилери на автомобили обично имаат еден од нивните техничари го користите користен автомобил список да врши увид и проверка на автомобили кои се купени на аукција или со кои се тргува во, а потоа се утврди дали на автомобили може да се продава на својата судбина или не. Некои автомобили кои се тргува и се заврши ѓубре ќе бидат продадени на аукција, и некои од нив ќе се продаваат на многу дилери. И Да, дури и автомобили, кои имаат проблеми и механички проблеми ќе бидат продадени на Застапништва е многу, а вие може да биде оној кој завршува купување на еден од оние автомобили кои има проблеми. Ask the dealer to show you a vehicle condition report that they have preformed on the vehicle, или извештај од возилото услов да се купат за возилото се размислува за купување.

Користени автомобили за продажба од страна на приватниот сектор (за продажба од страна на сопственикот) се многу привлечен за потенцијалните купувачи поради помислата дека возилото е правилно згрижени од страна на сопственикот, и дека тие можат да добијат вистински зделка, ако тие го купат директно од сопственикот во однос на автомобили и камиони кои се продаваат од страна на користен автомобил дилерите. Луѓе кои продаваат своите автомобили на своите сопствени немаат сите трошоци кои Застапништва има. Ова им овозможува на користени автомобили кои се за продажба од страна на сопствениците да ја чини многу скапо помалку од сличен автомобил на користен автомобил Застапништва.

stolen vehicle checkИако купување од приватно лице може да биде малку повеќе ризични. You need to be concerned with whether or not the odometer has been tampered with. And with an private seller and a dealership you need to be concerned whether or not the vehicle has been in a bad accident or not. И со приватен продавач, дали тие навистина се биде сопственик на возилото (е украден автомобил)?run vin number

Една од најдобрите работи што можете да направите за да се заштитат себе си од погоре е да одат на интернет и пребарувањето на возилото онлајн. Ова ќе ви помогне да ве извести за можните одомер упаднат, хаварии и ако возилото е украдено или не.

И, конечно, Една работа што треба да направите пред да го купат возилото се праша дали може да се има на возилото проверуваат од страна на вашиот механичар. Се надеваме дека ќе имаат механичар кои им верувате и ќе им даде на возилото добра еднаш во текот и да ве предупредам на сите потенцијални проблеми.

Stay tuned до нашиот сајт како што е во изградба и ќе бидат постојано ажурирање и обезбедување на вас со корисни информации.

Тука е одличен видео ние откривме дека дава вредни информации за работи кои треба да барате при купување на половен автомобил –